Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RGB-belyst mekaniskt tangentbord med GX Blue brytare

Logitech G512 SE

  Art.nr: 1010404
  • GX Blue brytare
  • LIGHTSYNC anpassningsbar belysning
  • Slitstark hölje i Aluminium-magnesium
  • Robust aluminium-design
  • Inbyggt USB-uttag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

G512 SE är ett högpresterande speltangentbord med de avancerade, mekaniska brytarna GX Blue. Avancerad spelteknik och konstruktion i aluminiumlegering gör G512 SE enkel, slitstark och fullt utrustad.

LIGHTSYNC RGB

G512 SE kan anpassas per tangent med cirka 16,8 miljoner färger. Skapa dina egna animeringar eller välj från ett urval förinställda effekter. Och med LIGHTSYNC-tekniken drivs belysningen av spel, ljud eller skärm för att ge den mest uppslukande RGB-upplevelse du har varit med om.

Aluminiumlegering i flygplansklass

G512 SE är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse.

1010404 Logitech Logitech G512 SE 920-009380 G512 SE är ett högpresterande speltangentbord med de avancerade, mekaniska brytarna GX Blue. Avancerad spelteknik och konstruktion i aluminiumlegering gör G512 SE enkel, slitstark och fullt utrustad. LIGHTSYNC RGB G512 SE kan anpassas per tangent med cirka 16,8 miljoner färger. Skapa dina egna animeringar eller välj från ett urval förinställda effekter. Och med LIGHTSYNC-tekniken drivs belysningen av spel, ljud eller skärm för att ge den mest uppslukande RGB-upplevelse du har varit med om. Aluminiumlegering i flygplansklass G512 SE är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse. Gamingtangentbord 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord