Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RGB-belyst mekaniskt tangentbord i häftig design

Logitech G513 RGB Tactile Gaming Keyboard

  Art.nr: 1003921
  • Mekaniska Romer-G-brytare
  • Justerbar RGB-belysning
  • Romer-G Taktil tangenter
  • Anpassningsbara knappar
  • Färdiga ljusprofiler för spel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G513 är en perfekt blandning av prestanda, avancerad teknik och funktioner med oöverträffad byggkvalitet. Det är ett mekaniskt RGB-tangentbord som innehåller avancerade mekaniska Romer-G tangenter som är favoriten för esport-proffsen världen över. Romer-G Taktil är den ursprungliga profilen som ger en märkbar aktiveringspunkt som du verkligen kan känna under spel eller skrift.

Häftiga ljuseffekter och högkvalitativt material

Med Logitech G513  kan man anpassa ljuset för varje tangent, personifiera ljuseffekter och njuta av att tangentbordets ljus integreras i spelet i ett spektrum på cirka 16,8 miljoner färger.  Detta med hjälp av Logitech Gaming Software. G513 är tillverkad av högkvalitativa material för hållbarhet och exklusiv design, innehåller ett handledsstöd i skum för extra komfort.

Aluminiumlegering i flygplansklass

G513 är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse.

Spelläge och inbyggt minne

Förlora inte bara för att du råkar trycka på Windows-tangenten. Inaktivera flera tangenter med LGS. Lagra RGB-belysningsprofiler per tangent i det inbyggda minnet för användning i något system.

Lättåtkomliga medie- och ljusreglage. Använd FN-tangenten för att ändra volym, spela och pausa, ljud av, belysning, växla spelläge osv. Använd FN-växlingsfunktionen i Logitech Gaming Software (LGS) och konfigurera funktionstangenterna att utföra dessa alt-kommandon som standard.

Anti-Ghosting och hela 26-key rollover

Det medföljer 12 extra tangentknappar med Logitech G513, så att du kan uppgradera viktiga speltangenter till samma standard som ditt heroiska spelande. Byt ut dem snabbt och enkelt med den medföljande tangentborttagaren för Romer-G-tangenter.

Tryck på flera tangenter samtidigt i vilken ordning som helst, och få exakt det du avsåg med 26-key rollover. Med en prestationstrimmad anti-ghosting-funktion får du pålitlig kontroll när du trycker in flera tangenter samtidigt.

Logitech Logitech G513 RGB Tactile Gaming Keyboard 920-008866 Logitech G513 är en perfekt blandning av prestanda, avancerad teknik och funktioner med oöverträffad byggkvalitet. Det är ett mekaniskt RGB-tangentbord som innehåller avancerade mekaniska Romer-G tangenter som är favoriten för esport-proffsen världen över. Romer-G Taktil är den ursprungliga profilen som ger en märkbar aktiveringspunkt som du verkligen kan känna under spel eller skrift. Häftiga ljuseffekter och högkvalitativt material Med Logitech G513  kan man anpassa ljuset för varje tangent, personifiera ljuseffekter och njuta av att tangentbordets ljus integreras i spelet i ett spektrum på cirka 16,8 miljoner färger.  Detta med hjälp av Logitech Gaming Software. G513 är tillverkad av högkvalitativa material för hållbarhet och exklusiv design, innehåller ett handledsstöd i skum för extra komfort. Aluminiumlegering i flygplansklass G513 är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse. Spelläge och inbyggt minne Förlora inte bara för att du råkar trycka på Windows-tangenten. Inaktivera flera tangenter med LGS. Lagra RGB-belysningsprofiler per tangent i det inbyggda minnet för användning i något system.Lättåtkomliga medie- och ljusreglage. Använd FN-tangenten för att ändra volym, spela och pausa, ljud av, belysning, växla spelläge osv. Använd FN-växlingsfunktionen i Logitech Gaming Software (LGS) och konfigurera funktionstangenterna att utföra dessa alt-kommandon som standard. Anti-Ghosting och hela 26-key rollover Det medföljer 12 extra tangentknappar med Logitech G513, så att du kan uppgradera viktiga speltangenter till samma standard som ditt heroiska spelande. Byt ut dem snabbt och enkelt med den medföljande tangentborttagaren för Romer-G-tangenter.Tryck på flera tangenter samtidigt i vilken ordning som helst, och få exakt det du avsåg med 26-key rollover. Med en prestationstrimmad anti-ghosting-funktion får du pålitlig kontroll när du trycker in flera tangenter samtidigt. Gamingtangentbord 1499 SEK 1499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord