Robust gamingtangentbord i lågprofilsdesign

Logitech G815 Low Profile Keyboard - Tactile

  Art.nr: 1009265
  • Mekaniska Logitech GL Tactile-brytare
  • Robust ram av aluminiumlegering
  • USB Passthrough
  • Dedikerad mediekontroll
  • LIGHTSYNC RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Logitech G815 Low Profile får du avancerad gamingteknik i en väldigt tunn och sofistikerad design. Ramen är utformad i flygplansklassad aluminiumlegering, som tillsammans med de mekaniska brytarna säkerställer en hållbar design i lågprofil. 

Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du anpassa belysningen i varje tangent. Tekniken reagerar dessutom på action, ljud och skärmfärg från spel, så att du kan nå en högre dimension i spelandet.

Logitech GL Tactile-brytare

Logitechs nyutvecklade GL-brytare har tagits fram för att erbjuda samma fart, precision och prestanda som i traditionella mekaniska brytare, fast vid halva höjden. Den totala slaglängden är 2,7 mm och avståndet till aktiveringspunkten är 1,5 mm. Diskret och kompromisslös lågprofilsdesign för mer responsiva knapptryck än någonsin tidigare. 

USB Passthrough

Tangentbordet är utrustat med en USB 2.0-port som låter dig koppla in en USB-driven enhet direkt i tangentbordet. Spara tid och energi, utan att behöva krypa bakom datorn och leta rätt på en ledig port. Ladda din mobiltelefon eller anslut din gamingmus via den inbyggda porten.

Programmerbara G-knappar

Längst ut till vänster på tangentbordet finner du fem stycken programmerbara G-knappar.

Skapa och utför komplexa handlingar enkelt och intuitivt med bara ett knapptryck, för att få ett övertag gentemot din motståndare.

Dedikerade mediekontroller

Med dedikerade mediekontroller i form av ett volymhjul och knappar får du snabb och enkel kontroll över video, ljud och strömning. Tappa inte fokus genom att behöva tabba ner ditt spel utan säkerställ att du är alert, med full kontroll direkt vid fingertopparna.

LIGHTSYNC RGB-belysning

Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysningen med ditt spel- ochunderhållningsinnehåll. Anpassa varje knapp eller skapa anpassade animationer från ~16,8 miljonerfärger med Logitech G HUB-programvaran.

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1009265 Logitech Logitech G815 Low Profile Keyboard - Tactile 920-008989 Med Logitech G815 Low Profile får du avancerad gamingteknik i en väldigt tunn och sofistikerad design. Ramen är utformad i flygplansklassad aluminiumlegering, som tillsammans med de mekaniska brytarna säkerställer en hållbar design i lågprofil. Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du anpassa belysningen i varje tangent. Tekniken reagerar dessutom på action, ljud och skärmfärg från spel, så att du kan nå en högre dimension i spelandet. Logitech GL Tactile-brytare Logitechs nyutvecklade GL-brytare har tagits fram för att erbjuda samma fart, precision och prestanda som i traditionella mekaniska brytare, fast vid halva höjden. Den totala slaglängden är 2,7 mm och avståndet till aktiveringspunkten är 1,5 mm. Diskret och kompromisslös lågprofilsdesign för mer responsiva knapptryck än någonsin tidigare.  USB Passthrough Tangentbordet är utrustat med en USB 2.0-port som låter dig koppla in en USB-driven enhet direkt i tangentbordet. Spara tid och energi, utan att behöva krypa bakom datorn och leta rätt på en ledig port. Ladda din mobiltelefon eller anslut din gamingmus via den inbyggda porten. Programmerbara G-knappar Längst ut till vänster på tangentbordet finner du fem stycken programmerbara G-knappar. Skapa och utför komplexa handlingar enkelt och intuitivt med bara ett knapptryck, för att få ett övertag gentemot din motståndare. Dedikerade mediekontroller Med dedikerade mediekontroller i form av ett volymhjul och knappar får du snabb och enkel kontroll över video, ljud och strömning. Tappa inte fokus genom att behöva tabba ner ditt spel utan säkerställ att du är alert, med full kontroll direkt vid fingertopparna. LIGHTSYNC RGB-belysning Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysningen med ditt spel- ochunderhållningsinnehåll. Anpassa varje knapp eller skapa anpassade animationer från ~16,8 miljonerfärger med Logitech G HUB-programvaran. Gamingtangentbord 5 1 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord