Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ultrasnabbt mekaniskt gamingtangentbord

Logitech G910 Orion Spectrum

  Art.nr: 235563
  • Exklusiva mekaniska Romer-G-brytare
  • Intelligent RGB-belysning
  • ARX Control-integration
  • Anpassningsbara G-knappar
  • Mediakontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

G910 Orion Spectrum är Logitechs snabbaste mekaniska RGB-tangentbord utrustat med Romer-G-brytare vilket ger upp till 25 % snabbare aktiveringskraft. Den intelligenta RGB-belysningen innebär att du kan anpassa varje tangent från en palett av 16 miljoner färger. Programmera makron och kommandon och spela med precision tack vare anti-ghosting - med integrerad ARX Controll kan du dessutom ansluta en smartphone eller surfplatta för att få en ytterligare skärm. 

Exklusiva mekaniska Romer-G-brytare

Spela med enastående reaktionstid och upp till 25 % kortare svarstid för knapparna än mekaniska standardbrytare - det innebär ett övertag i intensiva strider där varje millisekund är avgörande.

Intelligent RGB-belysning

Med Logitechs Gaming Software anpassar du belysningen för en fräck och personlig känsla. Märk tangenter med olika färger för att hålla koll på formler och kommandon - med en variation på 16,8 miljoner färger lyser varje tangent med en snygg och jämn glöd. 

ARX Control-integration

G910 Orion Spectrum är utrustad med en justerbar, smart docka för smartphones och surfplattor. Tillsammans med ARX Control-appen får du flexibilitet för en ytterligare skärm - perfekt för att visa spelinformation och viktig systemstatistik och få kontroll i kompatibla spel som exempelvis Tom Clancys The Division. 

Anpassningsbara G-knappar

Anpassa makron och kommandon med tangentbordets 9 anpassningsbar G-knappar. Knapparna är lättillgängligt placerade för optimal hastighet - du kan spar upp till 27 kommandon i tre lägen för maximal anpassningsmöjlighet och bekvämlighet. Du hanterar och ställer in profiler och kommandon enkelt genom Logitech Gaming Software.

Mediakontroll

Kontrolla musik och video med tangentbordets dedikerade mediekontroller för att enkelt spela upp, pausa och stänga av ljudet. Volymen justerar du med det inbyggda rullreglaget.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

235563 Logitech Logitech G910 Orion Spectrum 920-008016 G910 Orion Spectrum är Logitechs snabbaste mekaniska RGB-tangentbord utrustat med Romer-G-brytare vilket ger upp till 25 % snabbare aktiveringskraft. Den intelligenta RGB-belysningen innebär att du kan anpassa varje tangent från en palett av 16 miljoner färger. Programmera makron och kommandon och spela med precision tack vare anti-ghosting - med integrerad ARX Controll kan du dessutom ansluta en smartphone eller surfplatta för att få en ytterligare skärm.  Exklusiva mekaniska Romer-G-brytare Spela med enastående reaktionstid och upp till 25 % kortare svarstid för knapparna än mekaniska standardbrytare - det innebär ett övertag i intensiva strider där varje millisekund är avgörande. Intelligent RGB-belysning Med Logitechs Gaming Software anpassar du belysningen för en fräck och personlig känsla. Märk tangenter med olika färger för att hålla koll på formler och kommandon - med en variation på 16,8 miljoner färger lyser varje tangent med en snygg och jämn glöd.  ARX Control-integration G910 Orion Spectrum är utrustad med en justerbar, smart docka för smartphones och surfplattor. Tillsammans med ARX Control-appen får du flexibilitet för en ytterligare skärm - perfekt för att visa spelinformation och viktig systemstatistik och få kontroll i kompatibla spel som exempelvis Tom Clancys The Division.  Anpassningsbara G-knappar Anpassa makron och kommandon med tangentbordets 9 anpassningsbar G-knappar. Knapparna är lättillgängligt placerade för optimal hastighet - du kan spar upp till 27 kommandon i tre lägen för maximal anpassningsmöjlighet och bekvämlighet. Du hanterar och ställer in profiler och kommandon enkelt genom Logitech Gaming Software. Mediakontroll Kontrolla musik och video med tangentbordets dedikerade mediekontroller för att enkelt spela upp, pausa och stänga av ljudet. Volymen justerar du med det inbyggda rullreglaget. Gamingtangentbord 5 2 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord