Trådlöst mekaniskt gamingtangentbord i lågprofilsdesign

Logitech G915 Wireless Low Profile Gaming Keyboard - Tactile

  Art.nr: 1009266
  • Mekaniska Logitech GL Tactile-brytare
  • 1 ms svarsfrekvens med LIGHTSPEED
  • Dedikerad mediekontroll
  • Upp till 30 timmars batteritid
  • LIGHTSYNC RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G915 Wireless Low Profile ingår i en ny kategori av trådlösa mekaniska gamingtangentbord med 1 ms trådlös LIGHTSPEED. Njut av extremt snabb responstid och upp till 30 timmars oavbrutet spelande, på en fulladdning. Tangentbordet har en robust ram av aluminiumlegering i flygplansklass, som ger en otroligt tunn men ändå stark och hållbar design. 

Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du anpassa belysningen i varje tangent. Tekniken reagerar dessutom på action, ljud och skärmfärg från spel, så att du kan nå en högre dimension i spelandet.

G915 - nästa speldimension

Logitech GL Tactile-brytare

Logitechs nyutvecklade GL-brytare har tagits fram för att erbjuda samma fart, exakthet och prestanda som i tidigare mekaniska brytare, fast vid halva höjden. Den totala slaglängden är 2,7 mm och avståndet till aktiveringspunkten är 1,5 mm. Diskret och kompromisslös lågprofilsdesign för ännu mer responsiva knapptryck än någonsin tidigare. 

G915 Wireless Low Profile med programmerbara G-knappar

Programmerbara G-knappar

Längst ut till vänster på tangentbordet finner du fem stycken programmerbara G-knappar. Skapa och utför komplexa handlingar enkelt och intuitivt med bara ett knapptryck, för att få ett övertag gentemot din motståndare.

Dedikerade mediekontroller

Med dedikerade mediekontroller i form av ett volymhjul och knappar får du snabb och enkel kontroll över video, ljud och strömning. Tappa inte fokus genom att behöva tabba ner ditt spel utan säkerställ att du är alert, med full kontroll direkt vid fingertopparna.

G915 Wireless Low Profile har dedikerade mediekontroller
Välj mellan ~16,8 miljoner färger i LIGHTSYNC RGB och Logitech G HUB

LIGHTSYNC RGB-belysning

Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysningen med ditt spel- ochunderhållningsinnehåll. Anpassa varje knapp eller skapa anpassade animationer från ~16,8 miljonerfärger med Logitech G HUB-programvaran.

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1009266 Logitech Logitech G915 Wireless Low Profile Gaming Keyboard - Tactile 920-008907 Logitech G915 Wireless Low Profile ingår i en ny kategori av trådlösa mekaniska gamingtangentbord med 1 ms trådlös LIGHTSPEED. Njut av extremt snabb responstid och upp till 30 timmars oavbrutet spelande, på en fulladdning. Tangentbordet har en robust ram av aluminiumlegering i flygplansklass, som ger en otroligt tunn men ändå stark och hållbar design. Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du anpassa belysningen i varje tangent. Tekniken reagerar dessutom på action, ljud och skärmfärg från spel, så att du kan nå en högre dimension i spelandet. Logitech GL Tactile-brytare Logitechs nyutvecklade GL-brytare har tagits fram för att erbjuda samma fart, exakthet och prestanda som i tidigare mekaniska brytare, fast vid halva höjden. Den totala slaglängden är 2,7 mm och avståndet till aktiveringspunkten är 1,5 mm. Diskret och kompromisslös lågprofilsdesign för ännu mer responsiva knapptryck än någonsin tidigare.  Programmerbara G-knappar Längst ut till vänster på tangentbordet finner du fem stycken programmerbara G-knappar. Skapa och utför komplexa handlingar enkelt och intuitivt med bara ett knapptryck, för att få ett övertag gentemot din motståndare. Dedikerade mediekontroller Med dedikerade mediekontroller i form av ett volymhjul och knappar får du snabb och enkel kontroll över video, ljud och strömning. Tappa inte fokus genom att behöva tabba ner ditt spel utan säkerställ att du är alert, med full kontroll direkt vid fingertopparna. LIGHTSYNC RGB-belysning Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysningen med ditt spel- ochunderhållningsinnehåll. Anpassa varje knapp eller skapa anpassade animationer från ~16,8 miljonerfärger med Logitech G HUB-programvaran. Gamingtangentbord 4,8 4 2179 SEK 2179 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord