RGB-belyst mekaniskt tangentbord i häftig design

Logitech G513 RGB Linear Gaming Keyboard

  Art.nr: 1003920
  • Mekaniska Romer-G-brytare
  • Justerbar RGB-belysning
  • Romer-G Linjära tangenter
  • Anpassningsbara knappar
  • Färdiga ljusprofiler för spel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G513 är en perfekt blandning av prestanda, avancerad teknik och funktioner med oöverträffad byggkvalitet. Det är ett mekaniskt RGB-tangentbord som innehåller avancerade mekaniska Romer-G tangenter som är favoriten för esport-proffsen världen över. Romer-G Linjär ger en flytande och jämn knapptryckning. Linjär manövrering är perfekt för dubbeltryck, snabba tangenttryckningar i följd och oavbrutna halvpressar. 

Häftiga ljuseffekter och högkvalitativt material

Med Logitech G513  kan man anpassa ljuset för varje tangent, personifiera ljuseffekter och njuta av att tangentbordets ljus integreras i spelet i ett spektrum på cirka 16,8 miljoner färger.  Detta med hjälp av Logitech Gaming Software. G513 är tillverkad av högkvalitativa material för hållbarhet och exklusiv design, innehåller ett handledsstöd i skum för extra komfort.

Aluminiumlegering i flygplansklass

G513 är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse.

Spelläge med inbyggt minne

Förlora inte bara för att du råkar trycka på Windows-tangenten. Inaktivera flera tangenter med LGS. Lagra RGB-belysningsprofiler per tangent i det inbyggda minnet för användning i något system.

Lättåtkomliga medie- och ljusreglage. Använd FN-tangenten för att ändra volym, spela och pausa, ljud av, belysning, växla spelläge osv. Använd FN-växlingsfunktionen i Logitech Gaming Software (LGS) och konfigurera funktionstangenterna att utföra dessa alt-kommandon som standard.

Anti-Ghosting och hela 26-key rollover

Det medföljer 12 extra tangentknappar med Logitech G513, så att du kan uppgradera viktiga speltangenter till samma standard som ditt heroiska spelande. Byt ut dem snabbt och enkelt med den medföljande tangentborttagaren för Romer-G-tangenter.

Tryck på flera tangenter samtidigt i vilken ordning som helst, och få exakt det du avsåg med 26-key rollover. Med en prestationstrimmad anti-ghosting-funktion får du pålitlig kontroll när du trycker in flera tangenter samtidigt.

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1003920 Logitech Logitech G513 RGB Linear Gaming Keyboard 920-008854 Logitech G513 är en perfekt blandning av prestanda, avancerad teknik och funktioner med oöverträffad byggkvalitet. Det är ett mekaniskt RGB-tangentbord som innehåller avancerade mekaniska Romer-G tangenter som är favoriten för esport-proffsen världen över. Romer-G Linjär ger en flytande och jämn knapptryckning. Linjär manövrering är perfekt för dubbeltryck, snabba tangenttryckningar i följd och oavbrutna halvpressar.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Häftiga ljuseffekter och högkvalitativt material Med Logitech G513  kan man anpassa ljuset för varje tangent, personifiera ljuseffekter och njuta av att tangentbordets ljus integreras i spelet i ett spektrum på cirka 16,8 miljoner färger.  Detta med hjälp av Logitech Gaming Software. G513 är tillverkad av högkvalitativa material för hållbarhet och exklusiv design, innehåller ett handledsstöd i skum för extra komfort. Aluminiumlegering i flygplansklass G513 är tillverkad av oerhört stark och hållbar 5052-legering av aluminium-magnesium vilket ger både en minimal design och vacker estetik. Styvheten hos 5052-legeringen ger också ett robust, halkfritt chassi som rymmer en komplett serie funktioner för en oslagbar spelupplevelse. Spelläge med inbyggt minne Förlora inte bara för att du råkar trycka på Windows-tangenten. Inaktivera flera tangenter med LGS. Lagra RGB-belysningsprofiler per tangent i det inbyggda minnet för användning i något system.Lättåtkomliga medie- och ljusreglage. Använd FN-tangenten för att ändra volym, spela och pausa, ljud av, belysning, växla spelläge osv. Använd FN-växlingsfunktionen i Logitech Gaming Software (LGS) och konfigurera funktionstangenterna att utföra dessa alt-kommandon som standard. Anti-Ghosting och hela 26-key rollover Det medföljer 12 extra tangentknappar med Logitech G513, så att du kan uppgradera viktiga speltangenter till samma standard som ditt heroiska spelande. Byt ut dem snabbt och enkelt med den medföljande tangentborttagaren för Romer-G-tangenter.Tryck på flera tangenter samtidigt i vilken ordning som helst, och få exakt det du avsåg med 26-key rollover. Med en prestationstrimmad anti-ghosting-funktion får du pålitlig kontroll när du trycker in flera tangenter samtidigt. Mekaniska brytare 5 3 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord
  3. Mekaniska brytare