Razer BLACKWIDOW V3 PRO - GREEN SWITCH - Mekaniskt RGB-tangentbord med ABS-tangenter
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mekaniskt RGB-tangentbord med ABS-tangenter

Razer BLACKWIDOW V3 PRO - GREEN SWITCH

  Art.nr: 1015850
  • Klarar 80 miljoner tangenttryckningar
  • Razer™ gröna mekaniska brytare
  • Transparent brytarhus
  • Digitalt multifunktionshjul och medietangent
  • Ergonomiskt handledsstöd
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer BlackWidow V3 PRO - GreenSwitch är ett tangentbord med gröna Razer™ mekaniska brytare, med de gröna får du en taktil känsla. Dessutom klarar den över 80 miljoner knapptryckningar, har transparent brytarhus, digitalt multifunktionshjul och ergonomiskt handledsstöd. Det är ett kvalitativt tangentbord som gör spelandet roligare.

Razer™ gröna mekaniska brytare

Hör och känn en tillfredsställande återkoppling i varje tangenttryckning – med en klassisk design som ger optimerad aktivering och återställningspunkter för bättre spelprestanda

ABS-tangenter med två lager

Tangenterna är tillverkade med en formgjutningsprocess i två lager som gör att märkningen aldrig nöts bort och har också extra tjocka väggar som gör dem extremt tåliga mot konstanta tryckningar. 

Digitalt multifunktionshjul och medietangent

Konfigurera dem att pausa, spela upp, hoppa över och justera allt från ljusstyrka till volym – optimal bekvämlighet medan du njuter av underhållningen. 

Transparent brytarhus

Utrustad med Razer Chroma™ anpassningsbar bakgrundsbelysning kan du välja mellan 16,8 miljoner färger och skapa en häftig upplevelse medan du sitter framför  datorn. Det transparenta brytarhuset gör att det blir en klarare och tydligare färg som kommer från tangentbordet. Välj mellan fasta färger eller en rad av olika färguppsättningar som gör tangentbordet häftigt och som reagerar dynamiskt med över 150 integrerade spel.

Ergonomiskt handledsstöd

Det stadiga handledsstödet är perfekt anpassat för att avlasta handlederna, perfekt stöd för dig som gillar att sitta och spela långa sessioner. Avlasta handlederna så du upplever mindre stelhet och obehag i handlederna. Det ska vara roligt och bekvämt att sitta framför datorn, därför blir det smidigt med det integrerade ergonomiska stödet.