Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt tangentbord med tysta röda Cherry MX-brytare

Varmilo VA69 Special Edition Silent Red

  Art.nr: 1013817
 • Tysta röda Cherry MX-brytare
 • 65 % formfaktor
 • Designad för tangentbordsentusiaster
 • RGB bakgrundsbelysning
 • Nordisk tangentbordslayout

Färg/Variant:

1 890:-

Delbetala från 196:-/mån Info

Info

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Har du tröttnat på designen hos traditionella gamingtangentbord? Kanske finner du inte ett helsvart tangentbord med blinkande RGB-belysning tilltalande? Då kanske tangentborden från Varmilo är något för dig. Varmilo VA69 Special Edition Silent Red är ett gamingtangentbord i begränsad utgåva, utrustat med röda Cherry MX Silent-brytare och designat för tangentbordsentusiaster. Knapparna är bakgrundsbelysta med RGB-lampor och formfaktorn gör tangentbordet extremt kompakt med bara 65 % av storleken på ett fullstort tangentbord.

Formfaktor 65 %

Ett tangentbord med formfaktor 65 % har designats utan numpad, men saknar även vissa andra knappar som till exempel Print Screen, Home och End. Funktionstangenterna (F1-F12) har slagits ihop med de vanliga sifferknapparna och för att göra tangentbordet än mer kompakt har piltangenterna skjutits åt vänster. Perfekt för gamers som vill ha mer utrymme på musmattan och vet exakt vilka knappar hen kommer behöva.

Cherry MX Silent Red

Cherry är branschledande när det kommer till utveckling och tillverkning av brytare till mekaniska tangentbord. Det finns många olika typer av brytare, som alla har olika egenskaper för att du ska hitta tangentbordet som passar dig bäst. Röda brytare kräver minst kraft att manövrera (45 cN) av alla Cherry-brytare, vilket ger dig en balanserad upplevelse oavsett om du spelar eller skriver. Dem har en aktiveringspunkt på 1,9 mm, total reslängd på 3,7 mm och garanteras hålla för över 100 miljoner aktiveringar. Cherry MX Red Silent är en dessutom en linjär switchtyp, det vill säga att det inte produceras något klickljud när en knapp trycks ned. Anledningen till att den kallas "Silent" är för att den har inbyggd dämpning som gör varje knapptryck mjukare.

Tekniska data

 • Anslutningstyp: Trådbunden
 • Design: VA69 Special Edition
 • Gränssnitt: USB Type-C
 • Antal knappar: 69 st
 • Brytare: Cherry MX Silent Red
 • Bakgrundsbelysning: RGB LED
 • Vikt: 750 gram
 • Dimensioner: 341 x 108 x 35 mm
 • Kompatibilitet: Windows, MacOS saknar kompatibilitet med genvägsknappar

1013817 Varmilo Varmilo VA69 Special Edition Silent Red MY69NV1T/WLDr2X Har du tröttnat på designen hos traditionella gamingtangentbord? Kanske finner du inte ett helsvart tangentbord med blinkande RGB-belysning tilltalande? Då kanske tangentborden från Varmilo är något för dig. Varmilo VA69 Special Edition Silent Red är ett gamingtangentbord i begränsad utgåva, utrustat med röda Cherry MX Silent-brytare och designat för tangentbordsentusiaster. Knapparna är bakgrundsbelysta med RGB-lampor och formfaktorn gör tangentbordet extremt kompakt med bara 65 % av storleken på ett fullstort tangentbord.Formfaktor 65 %Ett tangentbord med formfaktor 65 % har designats utan numpad, men saknar även vissa andra knappar som till exempel Print Screen, Home och End. Funktionstangenterna (F1-F12) har slagits ihop med de vanliga sifferknapparna och för att göra tangentbordet än mer kompakt har piltangenterna skjutits åt vänster. Perfekt för gamers som vill ha mer utrymme på musmattan och vet exakt vilka knappar hen kommer behöva.Cherry MX Silent RedCherry är branschledande när det kommer till utveckling och tillverkning av brytare till mekaniska tangentbord. Det finns många olika typer av brytare, som alla har olika egenskaper för att du ska hitta tangentbordet som passar dig bäst. Röda brytare kräver minst kraft att manövrera (45 cN) av alla Cherry-brytare, vilket ger dig en balanserad upplevelse oavsett om du spelar eller skriver. Dem har en aktiveringspunkt på 1,9 mm, total reslängd på 3,7 mm och garanteras hålla för över 100 miljoner aktiveringar. Cherry MX Red Silent är en dessutom en linjär switchtyp, det vill säga att det inte produceras något klickljud när en knapp trycks ned. Anledningen till att den kallas "Silent" är för att den har inbyggd dämpning som gör varje knapptryck mjukare.Tekniska dataAnslutningstyp: TrådbundenDesign: VA69 Special EditionGränssnitt: USB Type-CAntal knappar: 69 stBrytare: Cherry MX Silent RedBakgrundsbelysning: RGB LEDVikt: 750 gramDimensioner: 341 x 108 x 35 mmKompatibilitet: Windows, MacOS saknar kompatibilitet med genvägsknappar Mekaniska brytare 5 2 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord
 3. Mekaniska brytare