Stilrent gamingtangentbord med A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius keyboard

  Art.nr: 1009118
 • Röda Outemu-brytare
 • A-RGB-belysta tangenter
 • Anti-Ghosting
 • Nordisk layout
 • Flätad USB-kabel
Paketpris

Kombinera med

Mission SG Caladrius keyboard
Produkt du tittar på: Stilrent gamingtangentbord med A-RGB-belysning

799:-


 • Gamingpaket - Caladrius
  (-198:-)
 • Paketpris: 1 399:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Caladrius är en en serie av gamingprodukter för dig som vill ha en bekväm, snygg och diskret produkt som har RGB-belysning men ändå kan passa hem i det stilrena hemmet. Detta gamingtangentbord i matt vit färg bjuder på röda mekaniska Outemu-brytare, A-RGB-belysning och flätad, trasselfri USB-kabel.

Caladrius 

Caladrius är enligt den romerska mytologin en snövit fågel som bor i kungens hus. Den sägs kunna absorbera sjukdomar in i sig själv och sedan flyga bort, göra sig av med sjukdomen och läka både sig själv och den sjuka personen.

Mission SG Caladrius Gamingtangentbord

Röda Outemu-brytare

Caladrius gamingtangentbord är byggt för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Outemu-brytare som har en livslängd på upp till 50 miljoner knapptryckningar. 

A-RGB-belysning

Tangentbordet har inbyggd RGB-belysning så att du själv får bestämma vilken färg som ska lysa upp din tillvaro. Välj mellan 16,8 miljoner färger från en unik färgpalett. Du kan också ställa in förinstallerade ljuseffekter, allt konfigureras enkelt genom den medföljande mjukvaran.

Den är av typen A-RGB vilket betyder att varje enskild LED-lampa är adresserbar på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning.

Drivrutin för nedladdning

Anti-ghosting

Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG Caladrius gamingtangentbord  är utrustat med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att knapptryckningar går förlorade. 

Titta även på

(14 st)
 • RGB-belysta knappar
 • Magnetiskt handledsstöd
 • Inbyggd USB-port

899:-

Titta även på

(14 st)
 • RGB-belysta knappar
 • Magnetiskt handledsstöd
 • Inbyggd USB-port

899:-

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1009118 Mission SG Mission SG Caladrius keyboard CK107 Mission SG Caladrius är en en serie av gamingprodukter för dig som vill ha en bekväm, snygg och diskret produkt som har RGB-belysning men ändå kan passa hem i det stilrena hemmet. Detta gamingtangentbord i matt vit färg bjuder på röda mekaniska Outemu-brytare, A-RGB-belysning och flätad, trasselfri USB-kabel. Caladrius  Caladrius är enligt den romerska mytologin en snövit fågel som bor i kungens hus. Den sägs kunna absorbera sjukdomar in i sig själv och sedan flyga bort, göra sig av med sjukdomen och läka både sig själv och den sjuka personen. Röda Outemu-brytare Caladrius gamingtangentbord är byggt för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Outemu-brytare som har en livslängd på upp till 50 miljoner knapptryckningar.  A-RGB-belysning Tangentbordet har inbyggd RGB-belysning så att du själv får bestämma vilken färg som ska lysa upp din tillvaro. Välj mellan 16,8 miljoner färger från en unik färgpalett. Du kan också ställa in förinstallerade ljuseffekter, allt konfigureras enkelt genom den medföljande mjukvaran. Den är av typen A-RGB vilket betyder att varje enskild LED-lampa är adresserbar på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning.Drivrutin för nedladdning Anti-ghosting Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG Caladrius gamingtangentbord  är utrustat med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att knapptryckningar går förlorade.  Gamingtangentbord 4 1 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord