Häftigt gamingtangentbord med 10 st snabbknappar

Mission SG GGK 1.5 Gaming Keyboard

  Art.nr: 1002441
  • Tufft utförande med belysning
  • Nordisk layout
  • 10 st snabbknappar
  • Plug & play anslutning via USB
  • Bakgrundsbelysta tangenter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

OBS! Feltryck kan förekomma på kartongen där det står GGK 2.5-Gaming mechanical keyboard. Detta stämmer alltså inte utan är ett feltryck.

GGK 1.5 Gaming Keyboard är ett häftigt tangentbord med snygg design och har tio stycken snabbknappar för att exempelvis snabbt komma åt webbläsaren, e-mailen, eller sätta datorn i viloläge. Tangentbordet kopplas in till datorn via USB-kabel och är ergonomiskt utfört med sköna responsiva tangenter som är optimerade för långa kvällar av spelande. 

Tangetbordet är utrustat med bakgrundsbelysta tangenter i färgen blå samt att ljusstyrkan går att justera för att få ett så behagligt ljus som möjligt.

Specifikation:

Nordisk layout
USB-anslutning
Kabellängd: 1,8 meter
Mått (BxHxD): 472x189x34 mm
Vikt: 770 gram

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1002441 Mission SG Mission SG GGK 1.5 Gaming Keyboard K618 OBS! Feltryck kan förekomma på kartongen där det står GGK 2.5-Gaming mechanical keyboard. Detta stämmer alltså inte utan är ett feltryck. GGK 1.5 Gaming Keyboard är ett häftigt tangentbord med snygg design och har tio stycken snabbknappar för att exempelvis snabbt komma åt webbläsaren, e-mailen, eller sätta datorn i viloläge. Tangentbordet kopplas in till datorn via USB-kabel och är ergonomiskt utfört med sköna responsiva tangenter som är optimerade för långa kvällar av spelande. Tangetbordet är utrustat med bakgrundsbelysta tangenter i färgen blå samt att ljusstyrkan går att justera för att få ett så behagligt ljus som möjligt.Specifikation:Nordisk layoutUSB-anslutningKabellängd: 1,8 meterMått (BxHxD): 472x189x34 mmVikt: 770 gram Gamingtangentbord 3,9 7 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord