Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

GGK 1.5 Gaming Keyboard är ett häftigt tangentbord med snygg design och har tio stycken snabbknappar för att exempelvis snabbt komma åt webbläsaren, e-mailen, eller sätta datorn i viloläge. Tangentbordet kopplas in till datorn via USB-kabel och är ergonomiskt utfört med sköna responsiva tangenter som är optimerade för långa kvällar av spelande. 

Tangetbordet är utrustat med bakgrundsbelysta tangenter i färgen blå samt att ljusstyrkan går att justera för att få ett så behagligt ljus som möjligt.

Specifikation:

Nordisk layout
USB-anslutning
Kabellängd: 1,8 meter
Mått (BxHxD): 472x189x34 mm
Vikt: 770 gram

Titta även på

(16 st)
  • Tangentbord med 8 snabbknappar
  • Ergonomisk mus
  • Bekvämt headset med mikrofon

499:-

Titta även på

(16 st)
  • Tangentbord med 8 snabbknappar
  • Ergonomisk mus
  • Bekvämt headset med mikrofon

499:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Mission SG Mission SG GGK 1.5 Gaming Keyboard K618 GGK 1.5 Gaming Keyboard är ett häftigt tangentbord med snygg design och har tio stycken snabbknappar för att exempelvis snabbt komma åt webbläsaren, e-mailen, eller sätta datorn i viloläge. Tangentbordet kopplas in till datorn via USB-kabel och är ergonomiskt utfört med sköna responsiva tangenter som är optimerade för långa kvällar av spelande. Tangetbordet är utrustat med bakgrundsbelysta tangenter i färgen blå samt att ljusstyrkan går att justera för att få ett så behagligt ljus som möjligt.Specifikation:Nordisk layoutUSB-anslutningKabellängd: 1,8 meterMått (BxHxD): 472x189x34 mmVikt: 770 gram Gamingtangentbord 4,3 3 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord