Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvänligt och häftigt mekaniskt tangentbord

Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard

  Art.nr: 1002177
 • Röda Outemu-brytare
 • Bakgrundsbelysta tangenter
 • Anti-Ghosting
 • 12 st snabbknappar
 • Nordisk layout

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 2.5 är utrustad med röda Outemu-switchar som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tio olika ljuslägen. 

Röda Outemu-brytare

GGK 2.5 är byggd för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Outemu-brytare som har en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar. 

Anti-Ghosting

Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG GGK 2.5 är utrustad med full Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade. 

Enkelt att få igång så du kan börja spela direkt!

Med Mission GGK 2.5 så behöver du inte installera ett program för att använda tangentbordet. Det är ett Plug & Play-tangentbord så det är enbart att koppla in det i ett ledigt uttag och tangentbordet kommer då att lysa upp och är då redo för användning.

Upp till tio olika bakrundsljuslägen

Tangentbordet är utrustat med tio olika inställningslägen för bakrundsbelysningen.
Du kan välja mellan våg-belysning, andningsläge, välja vilka tangenter som ska lysa och mycket mer.

Titta även på

(26 st)
 • Mekaniska brytare
 • Anti-ghosting
 • Löstagbart handledsstöd

699:-

Titta även på

(26 st)
 • Mekaniska brytare
 • Anti-ghosting
 • Löstagbart handledsstöd

699:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1002177 Mission SG Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard SK-608 Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 2.5 är utrustad med röda Outemu-switchar som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tio olika ljuslägen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Röda Outemu-brytare GGK 2.5 är byggd för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Outemu-brytare som har en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar.  Anti-Ghosting Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG GGK 2.5 är utrustad med full Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade.  Enkelt att få igång så du kan börja spela direkt! Med Mission GGK 2.5 så behöver du inte installera ett program för att använda tangentbordet. Det är ett Plug & Play-tangentbord så det är enbart att koppla in det i ett ledigt uttag och tangentbordet kommer då att lysa upp och är då redo för användning. Upp till tio olika bakrundsljuslägen Tangentbordet är utrustat med tio olika inställningslägen för bakrundsbelysningen.Du kan välja mellan våg-belysning, andningsläge, välja vilka tangenter som ska lysa och mycket mer. Gamingtangentbord 3,7 19 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord