Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mekaniskt tangentbord med röda Kailh-switchar

Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard

  Art.nr: 227352
 • Mekaniska brytare
 • Anti-ghosting
 • Löstagbart handledsstöd
 • Utbytbara pil- och WASD-tangenter
 • Bakbelysta tangenter
Paketpris

Kombinera med

Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
Produkt du tittar på: Mekaniskt tangentbord med röda Kailh-switchar

699:-


 • Vasst Gamingpaket med mekaniskt tangentbord
  (-447:-)
 • Paketpris: 999:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 3.1 är utrustad med röda Kailh-brytare som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tre ljusstyrkor. WASD- och piltangenternas knappar är utbytbara mot halvtransparenta tangenter som läckert lyses upp underifrån.

Röda Kailh-brytare

GGK 3.1 är byggd för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Kailh-brytare som har en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar. 

Anti-Ghosting

Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG GGK 3.0 är utrustad med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade. 

Bakbelysning i 4 styrkor

GGK 3.1 har stämningsfull, blå bakbelysning och kan ställas in i fyra steg. Valen är 25%, 50%, 75% och 100% ljusstyrka. Detta gör att du själv anpassar ljusstyrkan utefter det tillfället kräver. 

Utbytbara pil- och WASD-tangenter

Underlätta spelandet med att alltid ha koll på var de viktigaste tangenterna på tangentbordet är placerade. Med halvtransparenta tangenter som utmärker sig genom sitt blåa sken placerar du aldrig fingrarna där de inte hör hemma igen.

Med eller utan handledsstöd

Vi vet att du som speltokig har höga krav på din utrustning. En del älskar handledsstöd och andra vill absolut inte ha det. Därför väljer du själv om du vill använda den eller inte. Men av ergonomiska skäl rekommenderar vi givetvis att du försöker använda den.


HeatoN testar gamingtangentbord

HeatoN testar gamingtangentbord

Titta även på

(14 st)
 • RGB-belysta knappar
 • Magnetiskt handledsstöd
 • Inbyggd USB-port

899:-

Titta även på

(14 st)
 • RGB-belysta knappar
 • Magnetiskt handledsstöd
 • Inbyggd USB-port

899:-

227352 Mission SG Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 3.1 är utrustad med röda Kailh-brytare som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tre ljusstyrkor. WASD- och piltangenternas knappar är utbytbara mot halvtransparenta tangenter som läckert lyses upp underifrån. Röda Kailh-brytare GGK 3.1 är byggd för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Kailh-brytare som har en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar.  Anti-Ghosting Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG GGK 3.0 är utrustad med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade.  Bakbelysning i 4 styrkor GGK 3.1 har stämningsfull, blå bakbelysning och kan ställas in i fyra steg. Valen är 25%, 50%, 75% och 100% ljusstyrka. Detta gör att du själv anpassar ljusstyrkan utefter det tillfället kräver.  Utbytbara pil- och WASD-tangenter Underlätta spelandet med att alltid ha koll på var de viktigaste tangenterna på tangentbordet är placerade. Med halvtransparenta tangenter som utmärker sig genom sitt blåa sken placerar du aldrig fingrarna där de inte hör hemma igen. Med eller utan handledsstöd Vi vet att du som speltokig har höga krav på din utrustning. En del älskar handledsstöd och andra vill absolut inte ha det. Därför väljer du själv om du vill använda den eller inte. Men av ergonomiska skäl rekommenderar vi givetvis att du försöker använda den. Gamingtangentbord 4 25 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord