Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftigt tangentbord med mjuka gummimembran

Razer Ornata Chroma Membrane

  Art.nr: 238376
  • Mecha-membrane switchar
  • Kortare nedslag
  • Chroma bakgrundsbelysning
  • Bekvämt handledsstöd
  • Anti-ghosting

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ornata Chroma är ett läckert gamingtangentbord med Razers nya Mecha-membrane switchar som kombinerar en ett mjuk gummimembran med den taktila känslan som du får med ett mekaniskt tangentbord. De specialdesignade tangenterna har gjorts kortare för att minimera reaktionstiden och gör det enklare för dina fingrar att röra sig mellan tangenterna utan att du missar ett enda nedslag.  

Mecha-membrane switchar

Razers helt nya Mecha-membrane switchar är av gummimembran vilket ger dig en känsla som ett mekaniskt tangentbord. Det innebär en mjuk touch samtidigt som du får skarpa klick - det bästa av två världar helt enkelt!

Chroma bakgrundsbelysning 

Tangentbordet är försett med Razers mäktiga Chroma-belysning som låter dig uppleva ett spektrum av 16,8 miljoner färger. Förutom att skapa fräcka ljusmönster kan Ornata Chroma även återge händelser i spelet, vilket skapar en ännu större spelupplevelse!

Bekvämt handledsstöd

Det medföljande handledsstödet är speciellt utformat för Ornata Chroma och garanterar en ergonomisk spelupplevelse - perfekt för långa, intensiva spelsessioner. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

238376 Razer Razer Ornata Chroma Membrane RZ03-02040600-R3N1 Ornata Chroma är ett läckert gamingtangentbord med Razers nya Mecha-membrane switchar som kombinerar en ett mjuk gummimembran med den taktila känslan som du får med ett mekaniskt tangentbord. De specialdesignade tangenterna har gjorts kortare för att minimera reaktionstiden och gör det enklare för dina fingrar att röra sig mellan tangenterna utan att du missar ett enda nedslag.   Mecha-membrane switchar Razers helt nya Mecha-membrane switchar är av gummimembran vilket ger dig en känsla som ett mekaniskt tangentbord. Det innebär en mjuk touch samtidigt som du får skarpa klick - det bästa av två världar helt enkelt! Chroma bakgrundsbelysning  Tangentbordet är försett med Razers mäktiga Chroma-belysning som låter dig uppleva ett spektrum av 16,8 miljoner färger. Förutom att skapa fräcka ljusmönster kan Ornata Chroma även återge händelser i spelet, vilket skapar en ännu större spelupplevelse! Bekvämt handledsstöd Det medföljande handledsstödet är speciellt utformat för Ornata Chroma och garanterar en ergonomisk spelupplevelse - perfekt för långa, intensiva spelsessioner.  Gamingtangentbord 5 11 949 SEK 949 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord