Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snyggt gamingtangentbord med Quick Tension-brytare

SteelSeries Apex 150 - Nordic

  Art.nr: 249085
 • Quick Tension-brytare
 • 5-zons RGB-belysning
 • Anti-ghosting
 • Stänktålig
 • Programmerbara tangenter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SteelSeries Apex 150 - Nordic är ett kvalitativt tangentbord som levererar allt det du behöver för att prestera i dina favoritspel. Tangentbordet har Quick Tension-brytare som påminner om mekaniska brytare men som har en extremt snabb reaktionstid eftersom brytarsystemet skjuter ner tangenten när du trycker ner en tangent halvvägs. Du får även tillgång till 5-zons RGB-belysning, vilket förutom att det ser snyggt ut även hjälper dig om du spelar i ett mörklagt rum. Dessutom så är Apex 150 stänktåligt och klarar av mindre fukt.

Stänktålig

Apex 150 är konstruerad med ett membran som skyddar och avstöter vatten från att skada den inre elektroniken. Tangentbordet har dessutom två håligheter som förflyttar vätskan utanför ditt tangentbord.

Total kontroll

Avancerad anti-ghosting garanterar att oavsett hur snabbt ditt spel än går så kommer du aldrig att missa ett tangenttryck. Apex 150 är fullt programmerbar för att ställa in kombinationer, makron och mer.

OBS! Produktbilderna kan särskilja från den faktiska produkten.

Titta även på

(24 st)
 • Mekaniska brytare
 • Anti-ghosting
 • Löstagbart handledsstöd

699:-

Titta även på

(24 st)
 • Mekaniska brytare
 • Anti-ghosting
 • Löstagbart handledsstöd

699:-

249085 SteelSeries SteelSeries Apex 150 - Nordic 64669 SteelSeries Apex 150 - Nordic är ett kvalitativt tangentbord som levererar allt det du behöver för att prestera i dina favoritspel. Tangentbordet har Quick Tension-brytare som påminner om mekaniska brytare men som har en extremt snabb reaktionstid eftersom brytarsystemet skjuter ner tangenten när du trycker ner en tangent halvvägs. Du får även tillgång till 5-zons RGB-belysning, vilket förutom att det ser snyggt ut även hjälper dig om du spelar i ett mörklagt rum. Dessutom så är Apex 150 stänktåligt och klarar av mindre fukt. Stänktålig Apex 150 är konstruerad med ett membran som skyddar och avstöter vatten från att skada den inre elektroniken. Tangentbordet har dessutom två håligheter som förflyttar vätskan utanför ditt tangentbord. Total kontroll Avancerad anti-ghosting garanterar att oavsett hur snabbt ditt spel än går så kommer du aldrig att missa ett tangenttryck. Apex 150 är fullt programmerbar för att ställa in kombinationer, makron och mer. OBS! Produktbilderna kan särskilja från den faktiska produkten. Gamingtangentbord 5 2 648 SEK 648 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord