Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tenkeyless gamingtangentbord med RGB och OLED-display

SteelSeries Apex 7 TKL

  Art.nr: 1009270
 • Röda SteelSeries QX2 RGB-brytare
 • Tenkeyless med 100 % Anti-Ghosting
 • OLED Smart Display
 • Dynamisk Per-Key RGB
 • USB Passthrough

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Steelseries Apex 7 är ett mekaniskt gamingtangentbord fullmatat med funktioner, i tenkeyless-design. Tangentbordets röda SteelSeries QX2 RGB-brytare har en livslängd på hela 50 miljoner knapptryck. Den smarta OLED-displayen ger dig nyttig information i realtid och med RGB-belysning i varje tangent kan du uppnå flera miljoner olika färgkombinationer. 

Apex 7 är även utrustat med USB Passthrough som låter dig koppla in en USB-driven enhet direkt i tangentbordet, istället för att du ska behöva krypa bakom datorn och leta rätt på en ledig port. Ladda ditt trådlösa headset eller koppla in en extern hårddisk med minimal ansträngning.

Multifunktionell OLED Smart Display

Få information från utvalda spel och applikationer direkt i displayen. Se meddelanden och stundande talare i Discord eller få en överblick av din KDA och ekonomi i CS:GO - du väljer själv.

Ett scrollhjul i metall tillsammans med en dedikerad media-knapp låter dig ändra volym och ljusstyrka, spola tillbaka, hoppa över, pausa och mycket mer, med bara ett knapptryck.

Multifunktionell OLED Smart Display

Magnetiskt handledsstöd

Det medföljande handledsstödet ansluts till tangentbordet via magneter och erbjuder stöd för hela handflatan. Den hållbara mjuka ytan ser till att du har det bekvämt när du skriver och spelar, oavsett hur länge. 

Det går givetvis att plocka bort om du inte vill använda det, eller inte har plats.

Apex 7 med högkvalitativt handledsstöd

Dynamisk Per-Key RGB-belysning

Miljoner med färgkombinationer och reaktiva skriveffekter ger dig fria tyglar att sätta din personliga prägel på ditt tangentbord. Om du har fler SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synka RGB-belysningen med SteelSeries Engine.

Apex 7 med Per-Key RGB

Skräddarsy din setup med SteelSeries Engine

Den kostnadsfria mjukvaran SteelSeries Engine låser upp ett helt bibliotek med funktioner för alla SteelSeries-produkter. Finjustera, synka och få din setup att uppnå perfektion.

Tangentbordet har nordisk layout och bilderna som visas på sajten är endast för referens.

Titta även på

(0 st)
 • Justerbara mekaniska OmniPoint-brytare
 • Tenkeyless med 100 % Anti-Ghosting
 • OLED Smart Display

2 190:-

Titta även på

(0 st)
 • Justerbara mekaniska OmniPoint-brytare
 • Tenkeyless med 100 % Anti-Ghosting
 • OLED Smart Display

2 190:-

1009270 SteelSeries SteelSeries Apex 7 TKL 64651 Steelseries Apex 7 är ett mekaniskt gamingtangentbord fullmatat med funktioner, i tenkeyless-design. Tangentbordets röda SteelSeries QX2 RGB-brytare har en livslängd på hela 50 miljoner knapptryck. Den smarta OLED-displayen ger dig nyttig information i realtid och med RGB-belysning i varje tangent kan du uppnå flera miljoner olika färgkombinationer. Apex 7 är även utrustat med USB Passthrough som låter dig koppla in en USB-driven enhet direkt i tangentbordet, istället för att du ska behöva krypa bakom datorn och leta rätt på en ledig port. Ladda ditt trådlösa headset eller koppla in en extern hårddisk med minimal ansträngning. Multifunktionell OLED Smart Display Få information från utvalda spel och applikationer direkt i displayen. Se meddelanden och stundande talare i Discord eller få en överblick av din KDA och ekonomi i CS:GO - du väljer själv.Ett scrollhjul i metall tillsammans med en dedikerad media-knapp låter dig ändra volym och ljusstyrka, spola tillbaka, hoppa över, pausa och mycket mer, med bara ett knapptryck. Magnetiskt handledsstöd Det medföljande handledsstödet ansluts till tangentbordet via magneter och erbjuder stöd för hela handflatan. Den hållbara mjuka ytan ser till att du har det bekvämt när du skriver och spelar, oavsett hur länge. Det går givetvis att plocka bort om du inte vill använda det, eller inte har plats. Dynamisk Per-Key RGB-belysning Miljoner med färgkombinationer och reaktiva skriveffekter ger dig fria tyglar att sätta din personliga prägel på ditt tangentbord. Om du har fler SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synka RGB-belysningen med SteelSeries Engine. Skräddarsy din setup med SteelSeries Engine Den kostnadsfria mjukvaran SteelSeries Engine låser upp ett helt bibliotek med funktioner för alla SteelSeries-produkter. Finjustera, synka och få din setup att uppnå perfektion. Tangentbordet har nordisk layout och bilderna som visas på sajten är endast för referens. Gamingtangentbord 5 1 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord