Gamingtangentbord med justerbara OmniPoint-brytare

SteelSeries Apex Pro TKL

  Art.nr: 1009259
 • Justerbara mekaniska OmniPoint-brytare
 • Tenkeyless med 100 % Anti-Ghosting
 • OLED Smart Display
 • Dynamisk Per-Key RGB
 • USB Passthrough

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SteelSeries Apex Pro TKL är beviset på att tangentbordsutvecklingen har kommit framåt. Tangentbordet, i tenkeyless-design, är utrustat med de första justerbara mekaniska brytarna någonsin som låter dig ställa in känsligheten för varje tangent. Åtta gånger snabbare respons, fem gånger snabbare aktivering och dubbelt så hållbara som traditionella mekaniska brytare. 

Få uppdateringar i realtid via OLED Smart Display, sitt bekvämt i timmar med det högkvalitativa handledsstödet och hitta den perfekta stilen med Per-Key RGB-belysning. SteelSeries Apex Pro TKL kan vara det sista gamingtangentbordet du någonsin behöver köpa.

Magnetiskt handledsstöd

Det medföljande handledsstödet ansluts till tangentbordet via magneter och erbjuder stöd för hela handflatan. Den hållbara mjuka ytan ser till att du har det bekvämt när du skriver och spelar, oavsett hur länge. 

Multifunktionell OLED Smart Display

Få information från utvalda spel och applikationer direkt i displayen. Se meddelanden och stundande talare i Discord eller få en överblick av din KDA och ekonomi i CS:GO - du väljer själv. 

Ett scrollhjul i metall tillsammans med en dedikerad media-knapp låter dig ändra volym och ljusstyrka, spola tillbaka, hoppa över, pausa och mycket mer, med bara ett knapptryck.

OmniPoint - justerbara brytare

Tangentbordets OmniPoint-brytare mäter den exakta distansen som tangenten trycks ned. Justera varje tangent för att nå en helt ny nivå av precision. Höj känsligheten på WASD-tangenterna i FPS-spel för att dina rörelser ska registreras direkt, eller sänk känsligheten på R-tangenten för att inte använda din ultimata färdighet av misstag i MOBA-spel så som DOTA 2 eller League of Legends. Ställ in aktiveringspunkten från 0,4 till 3,6 mm, hitta det som passar. 

Dynamisk Per-Key RGB-belysning

Miljoner med färgkombinationer och reaktiva skriveffekter ger dig fria tyglar att sätta din personliga prägel på ditt tangentbord. Om du har fler SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synka RGB-belysningen med SteelSeries Engine.

Skräddarsy din setup med SteelSeries Engine

Den kostnadsfria mjukvaran SteelSeries Engine låser upp ett helt bibliotek med funktioner för alla SteelSeries-produkter. Finjustera, synka och få din setup att uppnå perfektion.

Titta även på

(4 st)
 • Mekaniska Logitech GL Tactile-brytare
 • 1 ms svarsfrekvens med LIGHTSPEED
 • Dedikerad mediekontroll

2 179:-

Titta även på

(4 st)
 • Mekaniska Logitech GL Tactile-brytare
 • 1 ms svarsfrekvens med LIGHTSPEED
 • Dedikerad mediekontroll

2 179:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1009259 SteelSeries SteelSeries Apex Pro TKL 64738 SteelSeries Apex Pro TKL är beviset på att tangentbordsutvecklingen har kommit framåt. Tangentbordet, i tenkeyless-design, är utrustat med de första justerbara mekaniska brytarna någonsin som låter dig ställa in känsligheten för varje tangent. Åtta gånger snabbare respons, fem gånger snabbare aktivering och dubbelt så hållbara som traditionella mekaniska brytare. Få uppdateringar i realtid via OLED Smart Display, sitt bekvämt i timmar med det högkvalitativa handledsstödet och hitta den perfekta stilen med Per-Key RGB-belysning. SteelSeries Apex Pro TKL kan vara det sista gamingtangentbordet du någonsin behöver köpa. Magnetiskt handledsstöd Det medföljande handledsstödet ansluts till tangentbordet via magneter och erbjuder stöd för hela handflatan. Den hållbara mjuka ytan ser till att du har det bekvämt när du skriver och spelar, oavsett hur länge.  Multifunktionell OLED Smart Display Få information från utvalda spel och applikationer direkt i displayen. Se meddelanden och stundande talare i Discord eller få en överblick av din KDA och ekonomi i CS:GO - du väljer själv. Ett scrollhjul i metall tillsammans med en dedikerad media-knapp låter dig ändra volym och ljusstyrka, spola tillbaka, hoppa över, pausa och mycket mer, med bara ett knapptryck. OmniPoint - justerbara brytare Tangentbordets OmniPoint-brytare mäter den exakta distansen som tangenten trycks ned. Justera varje tangent för att nå en helt ny nivå av precision. Höj känsligheten på WASD-tangenterna i FPS-spel för att dina rörelser ska registreras direkt, eller sänk känsligheten på R-tangenten för att inte använda din ultimata färdighet av misstag i MOBA-spel så som DOTA 2 eller League of Legends. Ställ in aktiveringspunkten från 0,4 till 3,6 mm, hitta det som passar.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dynamisk Per-Key RGB-belysning Miljoner med färgkombinationer och reaktiva skriveffekter ger dig fria tyglar att sätta din personliga prägel på ditt tangentbord. Om du har fler SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synka RGB-belysningen med SteelSeries Engine. Skräddarsy din setup med SteelSeries Engine Den kostnadsfria mjukvaran SteelSeries Engine låser upp ett helt bibliotek med funktioner för alla SteelSeries-produkter. Finjustera, synka och få din setup att uppnå perfektion. Gamingtangentbord 5 2 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord