Gamingtangentbord med 12 st multimedia-tangenter

Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard

  Art.nr: 1004437
  • Membranbrytare
  • Kabellängd 1,4 m
  • 12 st multimedia-tangenter
  • 6-key anti-ghosting

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT 830-RW Avonn är ett fullstort gamingtangentbord i en häftig design med 12 multimedia-knappar. Låt den inbjudande regnbågs-effekten leda dig till att alltid trycka på rätt tangent på ditt tangentbord. LED-lamporna är justerbara i ljusstyrka vilket gör GXT 830-RW ett perfekt tangentbord att spela på under dygnets alla tider.

Anti-ghost upp till 6 tangenter

Tangentbordet har en layout i full storlek vilket innebär att den är optimalt utformad för snabba tangent-tryck. GXT 830-RW har anti-ghost-funktion för att du ska kunna spela snabbt och noggrant. Du kommer att ha kontroll över spelfältet även när du trycker på upp till 6 stycken tangenter samtidigt.

Plug and play

GXT 830-RW är skapat som ett plug and play tangentbord. Bara koppla in USB-kabeln i din dator, och inom några sekunder kan du spela. Inga jobbiga installationer eller nerladdning av drivrutiner utan du kan hoppa in i spelet direkt.

Snabba multimedia-tangenter

GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stycken multimedia-tangenter för snabb åtkomst. Detta gör det möjligt för dig att kunna kontrollera din musik som du lyssnar på, play/pause, starta en sökning i webbläsaren eller kontrollera LED-belysningen. Den speciella "Game mode"-tangenten ser till att du inte av misstag kommer tillbaka till ditt skrivbord när du trycker på Windows-tangenten eftersom den är inaktiverad under de intensiva spel sessionerna.

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1004437 Trust Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard 21621 Trust GXT 830-RW Avonn är ett fullstort gamingtangentbord i en häftig design med 12 multimedia-knappar. Låt den inbjudande regnbågs-effekten leda dig till att alltid trycka på rätt tangent på ditt tangentbord. LED-lamporna är justerbara i ljusstyrka vilket gör GXT 830-RW ett perfekt tangentbord att spela på under dygnets alla tider. Anti-ghost upp till 6 tangenter Tangentbordet har en layout i full storlek vilket innebär att den är optimalt utformad för snabba tangent-tryck. GXT 830-RW har anti-ghost-funktion för att du ska kunna spela snabbt och noggrant. Du kommer att ha kontroll över spelfältet även när du trycker på upp till 6 stycken tangenter samtidigt. Plug and play GXT 830-RW är skapat som ett plug and play tangentbord. Bara koppla in USB-kabeln i din dator, och inom några sekunder kan du spela. Inga jobbiga installationer eller nerladdning av drivrutiner utan du kan hoppa in i spelet direkt. Snabba multimedia-tangenter GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stycken multimedia-tangenter för snabb åtkomst. Detta gör det möjligt för dig att kunna kontrollera din musik som du lyssnar på, play/pause, starta en sökning i webbläsaren eller kontrollera LED-belysningen. Den speciella "Game mode"-tangenten ser till att du inte av misstag kommer tillbaka till ditt skrivbord när du trycker på Windows-tangenten eftersom den är inaktiverad under de intensiva spel sessionerna. Gamingtangentbord 2 3 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord