Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingtangentbord med 12 st multimedia-tangenter

Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard

  Art.nr: 1004437
 • Membranbrytare
 • Kabellängd 1,4 m
 • 12 st multimedia-tangenter
 • 6-key anti-ghosting

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT 830-RW Avonn är ett fullstort gamingtangentbord i en häftig design med 12 multimedia-knappar. Låt den inbjudande regnbågs-effekten leda dig till att alltid trycka på rätt tangent på ditt tangentbord. LED-lamporna är justerbara i ljusstyrka vilket gör GXT 830-RW ett perfekt tangentbord att spela på under dygnets alla tider.

Anti-ghost upp till 6 tangenter

Tangentbordet har en layout i full storlek vilket innebär att den är optimalt utformad för snabba tangent-tryck. GXT 830-RW har anti-ghost-funktion för att du ska kunna spela snabbt och noggrant. Du kommer att ha kontroll över spelfältet även när du trycker på upp till 6 stycken tangenter samtidigt.

Plug and play

GXT 830-RW är skapat som ett plug and play tangentbord. Bara koppla in USB-kabeln i din dator, och inom några sekunder kan du spela. Inga jobbiga installationer eller nerladdning av drivrutiner utan du kan hoppa in i spelet direkt.

Snabba multimedia-tangenter

GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stycken multimedia-tangenter för snabb åtkomst. Detta gör det möjligt för dig att kunna kontrollera din musik som du lyssnar på, play/pause, starta en sökning i webbläsaren eller kontrollera LED-belysningen. Den speciella "Game mode"-tangenten ser till att du inte av misstag kommer tillbaka till ditt skrivbord när du trycker på Windows-tangenten eftersom den är inaktiverad under de intensiva spel sessionerna.

Titta även på

(16 st)
 • Röda Outemu-brytare
 • Bakgrundsbelysta tangenter
 • Anti-Ghosting

499:-

Titta även på

(16 st)
 • Röda Outemu-brytare
 • Bakgrundsbelysta tangenter
 • Anti-Ghosting

499:-

1004437 Trust Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard 21621 Trust GXT 830-RW Avonn är ett fullstort gamingtangentbord i en häftig design med 12 multimedia-knappar. Låt den inbjudande regnbågs-effekten leda dig till att alltid trycka på rätt tangent på ditt tangentbord. LED-lamporna är justerbara i ljusstyrka vilket gör GXT 830-RW ett perfekt tangentbord att spela på under dygnets alla tider. Anti-ghost upp till 6 tangenter Tangentbordet har en layout i full storlek vilket innebär att den är optimalt utformad för snabba tangent-tryck. GXT 830-RW har anti-ghost-funktion för att du ska kunna spela snabbt och noggrant. Du kommer att ha kontroll över spelfältet även när du trycker på upp till 6 stycken tangenter samtidigt. Plug and play GXT 830-RW är skapat som ett plug and play tangentbord. Bara koppla in USB-kabeln i din dator, och inom några sekunder kan du spela. Inga jobbiga installationer eller nerladdning av drivrutiner utan du kan hoppa in i spelet direkt. Snabba multimedia-tangenter GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stycken multimedia-tangenter för snabb åtkomst. Detta gör det möjligt för dig att kunna kontrollera din musik som du lyssnar på, play/pause, starta en sökning i webbläsaren eller kontrollera LED-belysningen. Den speciella "Game mode"-tangenten ser till att du inte av misstag kommer tillbaka till ditt skrivbord när du trycker på Windows-tangenten eftersom den är inaktiverad under de intensiva spel sessionerna. Gamingtangentbord 2 3 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord