Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt design, normalstora tangenter, mekanisk precision.

Corsair Vengeance K65 Cherry MX Red

  Art.nr: 191046
  • Kompakt design
  • Anti-Ghosting
  • Röda Cherry MX brytare
  • Mediaknappar
  • Perfekt för gaming

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Kompakt design, normalstora tangenter, mekanisk precision.

Vengeance K65 är ett perfekt tangentbord för den som vill ha en kompakt, stilren lösning men fortfarande är ute efter precisionen från mekaniska tangenter. Det är väldigt smidigt att ta med sig tangentbordet om man ska iväg på till exempel LAN: Den medföljande, trådade USB-kabeln går att koppla ur från tangentbordet och lägga åt sidan när du ska bära med dig det. Vengeance K65 har en snygg ram av bortstat aluminium, det ger inte bara en fräsch och stilren look, det ser till att du har en lång livslängd på ditt tangentbord.

100% Anti-Ghosting

Med 'full key anti-ghosting' behöver du inte oroa dig att dina tangentslag inte ska registreras, du kan trycka ner alla tangenter samtidigt och tangentbordet uppfattar precis alla nedtryckningar. Det är riktigt viktigt att tangentbordet hänger med när det är som mest action.

Mekaniska tangenter

För snabbare respons och överlägsen spelkänsla har Vengeance K65 utrustats med mekaniska tangenter. Tangenterna har en optimerad aktivering och kräver ett minimalt tryck på 45 gram för att aktiveras. Registreringen sker redan efter att man har tryckt ned tangenten 2mm - du få överlägsen kontroll och extremt snabb respons i all typer av spel.

Komplettera ditt köp

(19 st)
  • Mått: 450 x 400 x 2 mm
  • Högkvalitativt tygmaterial
  • Undersida i halkfritt gummi

179:-

Corsair Corsair Vengeance K65 Cherry MX Red CH-9000040-ND Kompakt design, normalstora tangenter, mekanisk precision. Vengeance K65 är ett perfekt tangentbord för den som vill ha en kompakt, stilren lösning men fortfarande är ute efter precisionen från mekaniska tangenter. Det är väldigt smidigt att ta med sig tangentbordet om man ska iväg på till exempel LAN: Den medföljande, trådade USB-kabeln går att koppla ur från tangentbordet och lägga åt sidan när du ska bära med dig det. Vengeance K65 har en snygg ram av bortstat aluminium, det ger inte bara en fräsch och stilren look, det ser till att du har en lång livslängd på ditt tangentbord. 100% Anti-Ghosting Med 'full key anti-ghosting' behöver du inte oroa dig att dina tangentslag inte ska registreras, du kan trycka ner alla tangenter samtidigt och tangentbordet uppfattar precis alla nedtryckningar. Det är riktigt viktigt att tangentbordet hänger med när det är som mest action. Mekaniska tangenter För snabbare respons och överlägsen spelkänsla har Vengeance K65 utrustats med mekaniska tangenter. Tangenterna har en optimerad aktivering och kräver ett minimalt tryck på 45 gram för att aktiveras. Registreringen sker redan efter att man har tryckt ned tangenten 2mm - du få överlägsen kontroll och extremt snabb respons i all typer av spel. Gamingtangentbord mekaniskt 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord mekaniskt