Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådad spelkontroll för äkta konsol-känsla

Logitech F310

  Art.nr: 188627
  • Trådad
  • XInput och DirectInput
  • Kompatibel med Steam
  • Enkel att använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech F310 är perfekt för dig som vill återuppliva gamla konsol-favoriter på din PC. Eller kanske vill du bara ha bättre känsla när du spelar dom nya tunga, speltitlarna. F310 är en trådad spelkontroll med en välbekant utformning som ligger perfekt i händerna. 

Omfattad spelsupport

F310 är lätt att konfigurera och spela dina favoritspel med, tack vare de två vanligaste spelgränssnitten, XInput och DirectInput. Dom flesta nya spel som släpps just nu har stöd för att användas tillsammans med en handkontroll. Tillsammans med funktionen Big Picture från Steam kan du förvandla din dator till en spelkonsol med utmärkt grafik.

Steam - Big Picture

Koppla ihop F310 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mycket mer medan du sitter bekvämt i soffan. Ta med hela din Steam-spelsamling till vardagsrummet, greppa F310, luta dig tillbaka och njut.

Riktningsknapp med fyra kontrollknappar

Vanliga riktningsknappar vilar på en enda punkt, vilket kan leda till ojämn kontroll. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla.

Välbekant utformning

Rörelserna sitter i ryggmärgen när du för händerna över den välbekanta layouten, så du kommer vara igång och spela på nolltid. F310 passar som handen i handsken med en traditionell design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse.

Systemkrav

Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista® och internetanslutning för nedladdning av programvara (valfritt).

188627 188627 Logitech Logitech F310 940-000138 Logitech F310 är perfekt för dig som vill återuppliva gamla konsol-favoriter på din PC. Eller kanske vill du bara ha bättre känsla när du spelar dom nya tunga, speltitlarna. F310 är en trådad spelkontroll med en välbekant utformning som ligger perfekt i händerna.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Omfattad spelsupport F310 är lätt att konfigurera och spela dina favoritspel med, tack vare de två vanligaste spelgränssnitten, XInput och DirectInput. Dom flesta nya spel som släpps just nu har stöd för att användas tillsammans med en handkontroll. Tillsammans med funktionen Big Picture från Steam kan du förvandla din dator till en spelkonsol med utmärkt grafik. Steam - Big Picture Koppla ihop F310 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mycket mer medan du sitter bekvämt i soffan. Ta med hela din Steam-spelsamling till vardagsrummet, greppa F310, luta dig tillbaka och njut. Riktningsknapp med fyra kontrollknappar Vanliga riktningsknappar vilar på en enda punkt, vilket kan leda till ojämn kontroll. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla. Välbekant utformning Rörelserna sitter i ryggmärgen när du för händerna över den välbekanta layouten, så du kommer vara igång och spela på nolltid. F310 passar som handen i handsken med en traditionell design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse. Systemkrav Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista® och internetanslutning för nedladdning av programvara (valfritt). Handkontroll 3,9 7 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Rattar & kontroller
  3. Handkontroll