Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös spelkontroll med vibration

Logitech F710

  Art.nr: 188625
  • Vibration
  • Bekväm, trådlös anslutning
  • Kompatibel med Steam
  • XInput och DirectInput

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech F710 är den perfekta spelkontrollen för dig som vill komma åt konsol-känslan vid din dator. Trådlös anslutning, dubbla vibrationsmotorer och en mängd olika finesser och funktioner som tar din gaming till nästa nivå.

Stabil trådlös 2,4 GHz-anslutning

Släng sladden och njut av friheten – trådlöst. Koppla helt enkelt in nanomottagaren i en USB-port för snabb 2,4 GHz dataöverföring, i princip helt utan avbrott, fördröjningar eller störningar.

Dubbla vibrationsmotorer

Upplev en ny simuleringsnivå som låter dig känna varje träff, krasch och explosion i spel som stöder vibrationssimuleringar. Vibrationen hjälper till att skruva upp spelkänlsan till max.

Omfattad spelsupport

F710 är lätt att konfigurera och spela dina favoritspel med, tack vare de två vanligaste spelgränssnitten, XInput och DirectInput. Dom flesta nya spel som släpps just nu har stöd för att användas tillsammans med en handkontroll. Tillsammans med funktionen Big Picture från Steam kan du förvandla din dator till en spelkonsol med utmärkt grafik.

Spela din favoritspel från Steam

Koppla ihop F710 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mycket mer medan du sitter bekvämt i soffan. Ta med hela din Steam-spelsamling till vardagsrummet, greppa F710, luta dig tillbaka och njut.

Riktningsknapp med fyra kontrollknappar

Vanliga riktningsknappar vilar på en enda punkt, vilket kan leda till ojämn kontroll. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla.

Välbekant utformning

Rörelserna sitter i ryggmärgen när du för händerna över den välbekanta layouten, så du kommer vara igång och spela på nolltid. F710 passar som handen i handsken med en traditionell design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse.

Systemkrav

Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista® och internetanslutning för nedladdning av programvara (valfritt).

188625 188625 Logitech Logitech F710 940-000142 Logitech F710 är den perfekta spelkontrollen för dig som vill komma åt konsol-känslan vid din dator. Trådlös anslutning, dubbla vibrationsmotorer och en mängd olika finesser och funktioner som tar din gaming till nästa nivå. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stabil trådlös 2,4 GHz-anslutning Släng sladden och njut av friheten – trådlöst. Koppla helt enkelt in nanomottagaren i en USB-port för snabb 2,4 GHz dataöverföring, i princip helt utan avbrott, fördröjningar eller störningar. Dubbla vibrationsmotorer Upplev en ny simuleringsnivå som låter dig känna varje träff, krasch och explosion i spel som stöder vibrationssimuleringar. Vibrationen hjälper till att skruva upp spelkänlsan till max. Omfattad spelsupport F710 är lätt att konfigurera och spela dina favoritspel med, tack vare de två vanligaste spelgränssnitten, XInput och DirectInput. Dom flesta nya spel som släpps just nu har stöd för att användas tillsammans med en handkontroll. Tillsammans med funktionen Big Picture från Steam kan du förvandla din dator till en spelkonsol med utmärkt grafik. Spela din favoritspel från Steam Koppla ihop F710 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mycket mer medan du sitter bekvämt i soffan. Ta med hela din Steam-spelsamling till vardagsrummet, greppa F710, luta dig tillbaka och njut. Riktningsknapp med fyra kontrollknappar Vanliga riktningsknappar vilar på en enda punkt, vilket kan leda till ojämn kontroll. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla. Välbekant utformning Rörelserna sitter i ryggmärgen när du för händerna över den välbekanta layouten, så du kommer vara igång och spela på nolltid. F710 passar som handen i handsken med en traditionell design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse. Systemkrav Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista® och internetanslutning för nedladdning av programvara (valfritt). Handkontroll 3,9 9 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Rattar & kontroller
  3. Handkontroll