Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Joystick med stabil fot och programmerbara knappar

Logitech G Extreme 3D Pro

  Art.nr: 1007342
  • Vridbart roder
  • Riktningsknapp med 8 lägen
  • Greppvänlig design
  • Programmerbara knappar
  • Stabil fot

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech Extreme 3D Pro är en joystick som höjer upplevelsen av flyg- och rymdsimulatorer. Med ett skönt grepp, programmerbara knappar, vridbart roder och en ergonomisk design med rundade kanter blir flygningen ett rent nöje.

Vridbart roder

Den vridbara roderkontrollen ger dig precision och bra reaktionstid när du flyger. Logitech har utvecklat det med fokus på användaren för att det skall vara en naturlig enhands-joystick som tar lite plats på skrivbordet.

Programmerbara knappar

Med Extreme 3D Pro har du alla kommandon nära till hands så att du kan fokusera på spelet. De 12 programmerbara knapparna kan konfigureras till att utföra enskilda kommandon eller invecklade makron som innehåller flera steg. 

Riktningsknapp med 8 lägen

Med tummen växlar du snabbt och enkelt från olika synvinklar till att byta vapen eller andra funktioner specifika för flygsimulatorer.

Stabil fot

Tack vare en tung och stabil bas, står joysticken still när du spelar, även under pressade situationer där det blir en del ryck fram och tillbaka.

1007342 Logitech Logitech G Extreme 3D Pro 942-000031 Logitech Extreme 3D Pro är en joystick som höjer upplevelsen av flyg- och rymdsimulatorer. Med ett skönt grepp, programmerbara knappar, vridbart roder och en ergonomisk design med rundade kanter blir flygningen ett rent nöje. Vridbart roder Den vridbara roderkontrollen ger dig precision och bra reaktionstid när du flyger. Logitech har utvecklat det med fokus på användaren för att det skall vara en naturlig enhands-joystick som tar lite plats på skrivbordet. Programmerbara knappar Med Extreme 3D Pro har du alla kommandon nära till hands så att du kan fokusera på spelet. De 12 programmerbara knapparna kan konfigureras till att utföra enskilda kommandon eller invecklade makron som innehåller flera steg.  Riktningsknapp med 8 lägen Med tummen växlar du snabbt och enkelt från olika synvinklar till att byta vapen eller andra funktioner specifika för flygsimulatorer. Stabil fot Tack vare en tung och stabil bas, står joysticken still när du spelar, även under pressade situationer där det blir en del ryck fram och tillbaka. Joystick 5 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Rattar & kontroller
  3. Joystick