Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gasreglage och styrspak för simulatorspel

Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System

  Art.nr: 1002534
 • Justerbart gasreglage
 • Upplysta knappar och LCD-skärm
 • Ger en realistisk upplevelse
 • Justera greppet efter din handstorlek
 • USB-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System är helt integrerade kontroller med flygspak och gasreglage som är tillverkade för att kraven från de senaste och bästa rymd- och flygsimulatorerna. En uppgraderad flerfunktions-LCD visar speldata i realtid, samt att en ny centreringsmekanism med dubbla fjädrar och metallkon ger ökad precision. Ta del av utökade funktioner och en mer realistisk upplevelse.

Upplysta knappar och LCD-skärm

Med upplysta knappar på spaken och gasreglaget kan du enkelt se vart du ska trycka även i dunkel belysning. Du får dessutom tillgång till en LCD-skärm med justerbar bakgrundsbelysning vilket ger dig direkt information om dina knappinställningar, plus en ny möjlighet att se och interagera med radiokommunikation i spelet.

Dubbla fjädrar

En väldigt precis centreringsmekanism säkerställer att spaken enkelt går tillbaka till sitt neutrala läge när den släpps. Kontaktlös teknik på x- och y-axlarna förbättrar kontrollen och hållbarheten. Spaken ger även mer motstånd ju längre från mitten den förs.

Justerbart gasreglage

Gasreglagets funktioner förbättrar flygplanets gensvar. Markeringarna visar var en viss funktion aktiveras och förenklar hanteringen av ett flygplans olika efterbrännkammare. Ännu en justerbar funktion på X52 är motståndsreglaget som låter dig ställa in gasreglagets motstånd för att passa din flygstil.

Anpassad ergonomi

Ett justeringssystem med fem lägen finns där för att kunna anpassas efter ditt grepp och din handstorlek. Och för maximal komfort när du är ute och flyger har styrspakens handtag konturer för att passa dina fingrar.

Komplettera ditt köp

(21 st)
 • DTS Headphone:X 7.1-surroundljud
 • Bullerreducerande mikrofon
 • Anpassade ljudprofiler

949:-

1002534 Logitech Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System 945-000003 Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System är helt integrerade kontroller med flygspak och gasreglage som är tillverkade för att kraven från de senaste och bästa rymd- och flygsimulatorerna. En uppgraderad flerfunktions-LCD visar speldata i realtid, samt att en ny centreringsmekanism med dubbla fjädrar och metallkon ger ökad precision. Ta del av utökade funktioner och en mer realistisk upplevelse. Upplysta knappar och LCD-skärm Med upplysta knappar på spaken och gasreglaget kan du enkelt se vart du ska trycka även i dunkel belysning. Du får dessutom tillgång till en LCD-skärm med justerbar bakgrundsbelysning vilket ger dig direkt information om dina knappinställningar, plus en ny möjlighet att se och interagera med radiokommunikation i spelet. Dubbla fjädrar En väldigt precis centreringsmekanism säkerställer att spaken enkelt går tillbaka till sitt neutrala läge när den släpps. Kontaktlös teknik på x- och y-axlarna förbättrar kontrollen och hållbarheten. Spaken ger även mer motstånd ju längre från mitten den förs. Justerbart gasreglage Gasreglagets funktioner förbättrar flygplanets gensvar. Markeringarna visar var en viss funktion aktiveras och förenklar hanteringen av ett flygplans olika efterbrännkammare. Ännu en justerbar funktion på X52 är motståndsreglaget som låter dig ställa in gasreglagets motstånd för att passa din flygstil. Anpassad ergonomi Ett justeringssystem med fem lägen finns där för att kunna anpassas efter ditt grepp och din handstorlek. Och för maximal komfort när du är ute och flyger har styrspakens handtag konturer för att passa dina fingrar. Joystick 4,5 2 1849 SEK 1849 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Rattar & kontroller
 3. Joystick