Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

X56 joystick och gasreglage perfekt för simulatorer och VR

Logitech Saitek Pro Flight X56 Rhino

  Art.nr: 247610
  • Perfekt för VR
  • Dubbla oberoende gasreglare
  • RGB-funktioner
  • Greppvänlig design
  • Programmerbara knappar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G X56 H.O.T.A.S är designad att förstärka och förbättra upplevelsen i VR-spel och rymdsimulatorer. Den är ett perfekt exempel på komplett kontroll med analoga tumspakar, RGB-belysning, 16-bitars roderstyrning, 189 programmerbara kontroller med mera. X56 ger en fantastisk upplevelse för alla gamers. Från enklare spel hela vägen till rena simulatorer.

360 graders kontroll

I moderna rymdsimulatorer, med mer dynamisk fysik, är kontrollen mer komplicerad. Och väldigt annorlunda än flygsimulationer i vanlig atmosfär. 6DoF är sex grader av frihet tippa, gira, rolla, bakåt, framåt, upp, ner, vänster och höger. 

X56 har unika, specialbyggda analoga minispakar vid tummarna som ger ytterligare fyra axlar, dessutom fungerar de som knappar.

Dubbla gasreglage

Det smarta dubbla gasreglaget är perfekt för flygplan och rymdskepp med två motorer, och ännu mer lägligt i strid där en motor har slutat fungera och du bara har en kvar. Justera friktionen för att förflytta vardera gasreglage och om ditt flygskepp bara har en motor förvandlar gaslåset reglagen till ett enda reglage för en ultimat användning och upplevelse. 

RGB-funktioner

Vare sig du är mitt uppe i en luftstrid eller på väg att docka med rymdstationen ger dig X56 den perfekta miljön för att få så bra upplevelse som möjligt. Ändra RGB som du vill med programvaran X56 Space/Flight H.O.T.A.S. Software.

Perfekt för VR

Du har kontrollen i dina händer. Med tanke på detta, och alla känslighetsinställningarna, gör X56 perfekt för spel på glasögonskärmar (head-mounted displays) och VR. Sätt på ett headset och ta tag i din X56. Ett oändligt äventyr.

Justerbar precision

Kombinationen av kontaktfria sensorer vid axlarna och det justerbara fjädringssystemet ger X56 en ojämförlig känslighet och kontroll över spaken. Fyra fjädrar med egen fjädring ger ännu fler anpassningsmöjligheter. Du kan till och med välja att inte använda fjädringen alls.

189+ programmerbara knappar

Anpassa alla 13 axlar, 5 synvinklar och 31 programmerbara knappar i tre lägen. Justera döda zoner och svarskurvor för att finjustera axlarna. Tilldela knapparna alla slags simulatorkommandon, som en efterbrännkammare, ”Frame Shift Drive”, 

låsning på mål och avlossning av skott i kluster. Med programvaran kan du också ställa in  X56 mus- och tangentkommandon, frän entangentsnedslag till makron och kommandon på tid.

247610 Logitech Logitech Saitek Pro Flight X56 Rhino 945-000059 Logitech G X56 H.O.T.A.S är designad att förstärka och förbättra upplevelsen i VR-spel och rymdsimulatorer. Den är ett perfekt exempel på komplett kontroll med analoga tumspakar, RGB-belysning, 16-bitars roderstyrning, 189 programmerbara kontroller med mera. X56 ger en fantastisk upplevelse för alla gamers. Från enklare spel hela vägen till rena simulatorer. 360 graders kontroll I moderna rymdsimulatorer, med mer dynamisk fysik, är kontrollen mer komplicerad. Och väldigt annorlunda än flygsimulationer i vanlig atmosfär. 6DoF är sex grader av frihet tippa, gira, rolla, bakåt, framåt, upp, ner, vänster och höger.  X56 har unika, specialbyggda analoga minispakar vid tummarna som ger ytterligare fyra axlar, dessutom fungerar de som knappar. Dubbla gasreglage Det smarta dubbla gasreglaget är perfekt för flygplan och rymdskepp med två motorer, och ännu mer lägligt i strid där en motor har slutat fungera och du bara har en kvar. Justera friktionen för att förflytta vardera gasreglage och om ditt flygskepp bara har en motor förvandlar gaslåset reglagen till ett enda reglage för en ultimat användning och upplevelse.  RGB-funktioner Vare sig du är mitt uppe i en luftstrid eller på väg att docka med rymdstationen ger dig X56 den perfekta miljön för att få så bra upplevelse som möjligt. Ändra RGB som du vill med programvaran X56 Space/Flight H.O.T.A.S. Software. Perfekt för VR Du har kontrollen i dina händer. Med tanke på detta, och alla känslighetsinställningarna, gör X56 perfekt för spel på glasögonskärmar (head-mounted displays) och VR. Sätt på ett headset och ta tag i din X56. Ett oändligt äventyr. Justerbar precision Kombinationen av kontaktfria sensorer vid axlarna och det justerbara fjädringssystemet ger X56 en ojämförlig känslighet och kontroll över spaken. Fyra fjädrar med egen fjädring ger ännu fler anpassningsmöjligheter. Du kan till och med välja att inte använda fjädringen alls. 189+ programmerbara knappar Anpassa alla 13 axlar, 5 synvinklar och 31 programmerbara knappar i tre lägen. Justera döda zoner och svarskurvor för att finjustera axlarna. Tilldela knapparna alla slags simulatorkommandon, som en efterbrännkammare, ”Frame Shift Drive”,  låsning på mål och avlossning av skott i kluster. Med programvaran kan du också ställa in  X56 mus- och tangentkommandon, frän entangentsnedslag till makron och kommandon på tid. Joystick 3,5 2 2890 SEK 2890 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Rattar & kontroller
  3. Joystick