Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångfunktionell flygkontroller för simulatorer

Logitech Saitek Pro Flight Yoke System

  Art.nr: 247596
 • Fem axlar
 • 25 programmerbara knappar och switchar
 • Enkel Installation
 • Växla mellan 3 olika profiler
 • Monteringsskruvar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Saitek Pro Flight Yoke System kan du flyga kommersiella flygplan, privata flygplan, fraktplan, små plan, stora plan, ja allt vad en flygsimulator har att erbjuda. Du kan göra det på nybörjarnivå eller professionell nivå. Pro Flight har femaxlat gasreglage och 25 fullt programmerbara knappar och switchar. 

Logitech G Flight Yoke har en rostfri stålaxel med precisionslager för smidig, exakt upp och nedgång samt skevroderstyrning. Oavsett om du navigerar fram och tillbaka, från sida till sida eller vertikala axlar, är alla kontroller precis vid dina fingertoppar. Den inbyggda tidtagarklockan är perfekt för att ha koll på tiden, och om din dator saknar extra lediga USB-portar, erbjuder Flight Yoke en integrerad USB-hubb och en dockningsstation för ytterligare Logitech G Flight-hårdvara.

Enkel Installation

Du behöver inga drivrutiner eller extra programvara. Anslut gasreglaget till flygkontrollen via PS / 2-kabel och sedan hela enhetendirekt till en USB-port på datorn eller Mac. Starta ditt spel, gör dina inställningar och du är redo att flyga.

75 programmerbara alternativ

Medan enheten har 25 knappar switchar, kanske du vill finjustera och anpassa dina kontroller. För att göra detta laddar du ner drivrutinern och programvara. Pro Flight Yoke har en trepositionsomkopplare, så att du enkelt och snabbt kan byta imellan tre profiler för totalt 75 användardefinierbara kontroller.

Enkel att sätta fast

Logitech G Pro Flight Yoke är utrustad med anpassningsbara monteringsklämmor som ger dig friheten att montera den på det sätt som passar dig. Oavsett om det är på ditt skrivbord eller tvbord kan du placera kontrollerna exakt var du vill ha dem.

Titta även på

(2 st)
 • Justerbart gasreglage
 • Upplysta knappar och LCD-skärm
 • Ger en realistisk upplevelse

1 849:-

Titta även på

(2 st)
 • Justerbart gasreglage
 • Upplysta knappar och LCD-skärm
 • Ger en realistisk upplevelse

1 849:-

247596 Logitech Logitech Saitek Pro Flight Yoke System 945-000004 Med Saitek Pro Flight Yoke System kan du flyga kommersiella flygplan, privata flygplan, fraktplan, små plan, stora plan, ja allt vad en flygsimulator har att erbjuda. Du kan göra det på nybörjarnivå eller professionell nivå. Pro Flight har femaxlat gasreglage och 25 fullt programmerbara knappar och switchar.  Logitech G Flight Yoke har en rostfri stålaxel med precisionslager för smidig, exakt upp och nedgång samt skevroderstyrning. Oavsett om du navigerar fram och tillbaka, från sida till sida eller vertikala axlar, är alla kontroller precis vid dina fingertoppar. Den inbyggda tidtagarklockan är perfekt för att ha koll på tiden, och om din dator saknar extra lediga USB-portar, erbjuder Flight Yoke en integrerad USB-hubb och en dockningsstation för ytterligare Logitech G Flight-hårdvara. Enkel Installation Du behöver inga drivrutiner eller extra programvara. Anslut gasreglaget till flygkontrollen via PS / 2-kabel och sedan hela enhetendirekt till en USB-port på datorn eller Mac. Starta ditt spel, gör dina inställningar och du är redo att flyga. 75 programmerbara alternativ Medan enheten har 25 knappar switchar, kanske du vill finjustera och anpassa dina kontroller. För att göra detta laddar du ner drivrutinern och programvara. Pro Flight Yoke har en trepositionsomkopplare, så att du enkelt och snabbt kan byta imellan tre profiler för totalt 75 användardefinierbara kontroller. Enkel att sätta fast Logitech G Pro Flight Yoke är utrustad med anpassningsbara monteringsklämmor som ger dig friheten att montera den på det sätt som passar dig. Oavsett om det är på ditt skrivbord eller tvbord kan du placera kontrollerna exakt var du vill ha dem. Joystick 4 2 1679 SEK 1679 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Rattar & kontroller
 3. Joystick