Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ratt med pedaler och switchboard till simulator-spel

Logitech Saitek Farm Simulator Bundle

  Art.nr: 247594
 • Perfekt för dig som gillar simulatorer
 • Dedikerade pedaler
 • 900˚ vridbar ratt åt bägge hållen
 • Switchboard med 25+ programmerbara knappar
 • Lätt att installera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G Heavy Equipment Bundle är en imponerande uppsättning av specialiserad jordbrukssimuleringsutrustning. Alla viktiga verktyg är här: 900˚ ratt, robusta pedaler och en sidopanel för realistisk användning av jordbrukets diverse traktorer och maskiner.

I samarbete med GIANTS Software och Farm Sim community förstärktes spänningen i att odla, vårda boskap och sälja varor. Få dina händer smutsiga med reglage och knappar inbyggda i ratten för in-game bondeuppgifter såsom att köra ett motorsåg. Allt för att göra det mest givande simulator-äventyret möjligt.

Roterar 900 grader

Det centrerade hjulet är utformat med alla väsentliga egenskaper för äkta jordbruksmaskiner. Njut av tunga operationer med lantlig rolig tilt, realistisk rotation och även en tuta. 

Tack vare knoppen på ratten kan du fortfarande styra obehindrat medans din andra hand sköter kontrollerna på switchboarden eller kanske tar en klunk av din dricka!

25+ programmerbara knappar

Ta kontroll över trädskördare, kranar, motorsågar, flishuggare, släpvagnar och mycket mer. Joysticken styr upp, ner och vrider axlar, medan en lägesbrytare fördubblar de kommandon som ger dig sex axlar för att kontrollera. 

Ställ in farthållarens autopilot-funktion för att kunna fokusera på andra uppgifter, till exempel dina snacks du har laddat upp med eller styr andra saker under tiden.

Hands-On-kontroller

I vissa situationer söker man efter spakar och knappar och denna ratten är laddad med dem. Dubbla analoga spakar var och en med en tryckknapp vilket är idealiskt för att flytta gubbar eller styra en kamera. 4-vägs knapparna nära varje spak ger åtta fler knappar till hands. Två ergonomiska liknande knappar finns på baksidan. Alltihopa är programmerbart från spelet.

Dedikerade pedaler

Njut av idealisk traktorsimulering med dedikerade gas- och bromspedaler. Vinkelröret är inställt på 20 grader för att ge dig maximal kontroll och pedalerna ansluts till ratten via en 1.8m kabel. Det betyder att hela uppsättningen bra berikar en USB-port på din dator.

Lätt att installera

Du behöver inte ladda ner drivrutiner eller installera extra programvara. Farming Simulator Bundle fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och är kompatibel med alla större jordbrukssimulerings-spel och även andra spel sårom Euro Truck, Train Simulator och Eilte Dangerous.

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Passar med alla rattar och pedaler på marknaden
 • Fälls ihop för smidig förvaring
 • Justerbart säte

2 290:-

247594 Logitech Logitech Saitek Farm Simulator Bundle 945-000062 Logitech G Heavy Equipment Bundle är en imponerande uppsättning av specialiserad jordbrukssimuleringsutrustning. Alla viktiga verktyg är här: 900˚ ratt, robusta pedaler och en sidopanel för realistisk användning av jordbrukets diverse traktorer och maskiner. I samarbete med GIANTS Software och Farm Sim community förstärktes spänningen i att odla, vårda boskap och sälja varor. Få dina händer smutsiga med reglage och knappar inbyggda i ratten för in-game bondeuppgifter såsom att köra ett motorsåg. Allt för att göra det mest givande simulator-äventyret möjligt. Roterar 900 grader Det centrerade hjulet är utformat med alla väsentliga egenskaper för äkta jordbruksmaskiner. Njut av tunga operationer med lantlig rolig tilt, realistisk rotation och även en tuta.  Tack vare knoppen på ratten kan du fortfarande styra obehindrat medans din andra hand sköter kontrollerna på switchboarden eller kanske tar en klunk av din dricka! 25+ programmerbara knappar Ta kontroll över trädskördare, kranar, motorsågar, flishuggare, släpvagnar och mycket mer. Joysticken styr upp, ner och vrider axlar, medan en lägesbrytare fördubblar de kommandon som ger dig sex axlar för att kontrollera.  Ställ in farthållarens autopilot-funktion för att kunna fokusera på andra uppgifter, till exempel dina snacks du har laddat upp med eller styr andra saker under tiden. Hands-On-kontroller I vissa situationer söker man efter spakar och knappar och denna ratten är laddad med dem. Dubbla analoga spakar var och en med en tryckknapp vilket är idealiskt för att flytta gubbar eller styra en kamera. 4-vägs knapparna nära varje spak ger åtta fler knappar till hands. Två ergonomiska liknande knappar finns på baksidan. Alltihopa är programmerbart från spelet. Dedikerade pedaler Njut av idealisk traktorsimulering med dedikerade gas- och bromspedaler. Vinkelröret är inställt på 20 grader för att ge dig maximal kontroll och pedalerna ansluts till ratten via en 1.8m kabel. Det betyder att hela uppsättningen bra berikar en USB-port på din dator. Lätt att installera Du behöver inte ladda ner drivrutiner eller installera extra programvara. Farming Simulator Bundle fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och är kompatibel med alla större jordbrukssimulerings-spel och även andra spel sårom Euro Truck, Train Simulator och Eilte Dangerous. Ratt 5 1 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Rattar & kontroller
 3. Ratt