Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon Limited Edition

Nintendo Switch Animal Crossing Edition

  Art.nr: 1011877
  • Nytt förbättrat batteri
  • Joy-Con kontroll
  • NVIDIA Tegra-processor
  • Inklusive Animal Crossing: New Horizon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

2019 års modell av Nintendo Switch har fått ett förbättrat batteri som gör att man till exempel kan spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timmar i stället för 3 timmar.

Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt.

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon Limited Edition

Animal Crossing: New Horizon

Animal Crossing: New Horizon är ett helt nytt äventyr. Du kan njuta av årstiderna och utforska den öde ön. Skapa och forma din karaktär, placera ut möbler i ditt hem som i detta fall är ön. 

Samla material för att skapa saker och dekorera ön precis hur du vill och när du behöver en paus kan du koppla av med att till exempel fiska lite.

Upp till åtta spelare kan bo på ön och man kan spela fyra stycken samtidigt på samma Nintendo Switch. Spelar man Online kan alla åtta spelare spela tillsammans på samma ö.

Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort.

En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.

Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch.

1011877 Nintendo Nintendo Switch Animal Crossing Edition 210204 2019 års modell av Nintendo Switch har fått ett förbättrat batteri som gör att man till exempel kan spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timmar i stället för 3 timmar. Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt. Animal Crossing: New Horizon Animal Crossing: New Horizon är ett helt nytt äventyr. Du kan njuta av årstiderna och utforska den öde ön. Skapa och forma din karaktär, placera ut möbler i ditt hem som i detta fall är ön.  Samla material för att skapa saker och dekorera ön precis hur du vill och när du behöver en paus kan du koppla av med att till exempel fiska lite. Upp till åtta spelare kan bo på ön och man kan spela fyra stycken samtidigt på samma Nintendo Switch. Spelar man Online kan alla åtta spelare spela tillsammans på samma ö. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll. Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch. Nintendo konsol 4689 SEK 4689 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo konsol