Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nintendo Switch i Fortnite-inspirerad specialutgåva

Nintendo Switch - Fortnite pre installed

  Art.nr: 1014478
 • Joy-Con kontroll
 • Exklusiv Fortnite-design
 • NVIDIA Tegra-processor
 • Fortnite förinstallerat
 • Wildcat Bundle-nedladdningskod

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu kan du få din bärbara favoritkonsol i begränsad utgåva, inspirerad av spelet Fortnite. Specialutgåvan har getts en unik Fortnite-design, både på konsolens baksida och på dockningsstationen, kommer med exklusivt färgade Joy-Con-kontroller och en Wildcat Bundle-nedladdningskod som bland annat ger dig en Wildcat Outfit, en Sleek Strike Back Bling och 2 000 V-Bucks.

Nintendo Switch är konsolen som låter dig spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt. 

En annan unik del är handkontrollerna, som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.

Egenskaper för Nintendo Switch - Fortnite pre installed

 • Konsol med unik Fortnite-design på baksidan
 • Exklusiv gul Joy-Con (vänster) och blå Joy-Con (höger)
 • Nintendo Switch-dockningsstation med Fortnite-design
 • Fortnite förinstallerat
 • Wildcat Bundle-nedladdningskod som ger dig Wildcat Outfit och två ytterligare stilar, en Sleek Strike Back Bling och två ytterligare stilar och 2000 V-Bucks
1014478 1014478 Nintendo Nintendo Switch - Fortnite pre installed 210205 Nu kan du få din bärbara favoritkonsol i begränsad utgåva, inspirerad av spelet Fortnite. Specialutgåvan har getts en unik Fortnite-design, både på konsolens baksida och på dockningsstationen, kommer med exklusivt färgade Joy-Con-kontroller och en Wildcat Bundle-nedladdningskod som bland annat ger dig en Wildcat Outfit, en Sleek Strike Back Bling och 2 000 V-Bucks.Nintendo Switch är konsolen som låter dig spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">En annan unik del är handkontrollerna, som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.Egenskaper för Nintendo Switch - Fortnite pre installedKonsol med unik Fortnite-design på baksidanExklusiv gul Joy-Con (vänster) och blå Joy-Con (höger)Nintendo Switch-dockningsstation med Fortnite-designFortnite förinstalleratWildcat Bundle-nedladdningskod som ger dig Wildcat Outfit och två ytterligare stilar, en Sleek Strike Back Bling och två ytterligare stilar och 2000 V-Bucks Nintendo konsol 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo konsol