Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nintendo Switch - stationär konsol i mobilt format

Nintendo Switch Grey 2019

  Art.nr: 1009346
  • Nytt förbättrat batteri
  • Joy-Con kontroll
  • NVIDIA Tegra-processor
  • Tre olika spellägen

Färg/Variant:

3 879:-

Delbetala från 362:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Nintendo Switch Grey 2019
Produkt du tittar på: Nintendo Switch - stationär konsol i mobilt format
Nintendo Switch Grey 2019

3 879:-

Nintendo Switch Case & Screen Protector

349:-

Nintendo Switch Pro Controller

729:-

Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Neon Blue

799:-


  • Pris: 5 756:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

2019 års modell av Nintendo Switch har fått ett förbättrat batteri som gör att man till exempel kan spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timmar i stället för 3 timmar.

Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt.

Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort.

En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.

Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch.