Nintendo Switch inklusive Mario Kart Deluxe 8

Nintendo Switch Incl Mario Kart DLC

  Art.nr: 1010944
  • Nytt förbättrat batteri
  • Joy-Con kontroll
  • Mario Kart 8 Deluxe medföljer
  • NVIDIA Tegra-processor
  • Tre olika spellägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

2019 års modell av Nintendo Switch har fått ett förbättrat batteri som gör att man till exempel kan spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timmar i stället för 3 timmar.

Mario Kart 8 Deluxe medföljer

I kartongen medföljer en kod för att ladda ned Mario Kart Deluxe 8. Kom igång och spela den klassiska racingsimulatorn innehållande alla dina favoritkaraktärer i ett hisnande race mot varandra.

Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt.

Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort.

En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.

Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch.

1010944 Nintendo Nintendo Switch Incl Mario Kart DLC 210203 2019 års modell av Nintendo Switch har fått ett förbättrat batteri som gör att man till exempel kan spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timmar i stället för 3 timmar. Mario Kart 8 Deluxe medföljer I kartongen medföljer en kod för att ladda ned Mario Kart Deluxe 8. Kom igång och spela den klassiska racingsimulatorn innehållande alla dina favoritkaraktärer i ett hisnande race mot varandra. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt. Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll. Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch. Nintendo konsol 5 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo konsol