Nintendo Switch Lite - dedikerad till bärbart spelande

Nintendo Switch Lite Coral

  Art.nr: 1012401
  • 5,5" Pekskärm
  • Stödjer alla spel för handhållet läge
  • Låg vikt: 275 g
  • Local wireless multiplayer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nintendo Switch Lite är en kompakt konsol med låg vikt och integrerade handkontroller. Spela Nintendo-spel som exempelvis Super smash bros ultimate, Super mario odyssey och The legend of zelda breath of the wild vart du än befinner dig. Allt med en konsol helt dedikerad till bärbart spelande.

Dedikerad till bärbart spelande

Nintendo Switch Lite har stöd för all mjukvara för Nintendo Switch som kan spelas i handhållet läge. Den är perfekt för alla som har många tillfällen att spela utomhus och på resande fot. Eller för de som vill spela local wireless multiplayer med sina vänner och familj och som redan har en Nintendo Switch.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1012401 Nintendo Nintendo Switch Lite Coral Nintendo Switch Lite är en kompakt konsol med låg vikt och integrerade handkontroller. Spela Nintendo-spel som exempelvis Super smash bros ultimate, Super mario odyssey och The legend of zelda breath of the wild vart du än befinner dig. Allt med en konsol helt dedikerad till bärbart spelande. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dedikerad till bärbart spelande Nintendo Switch Lite har stöd för all mjukvara för Nintendo Switch som kan spelas i handhållet läge. Den är perfekt för alla som har många tillfällen att spela utomhus och på resande fot. Eller för de som vill spela local wireless multiplayer med sina vänner och familj och som redan har en Nintendo Switch. Nintendo konsol 5 7 2389 SEK 2389 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo konsol