Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Nintendo Switch i Mario-inspirerad specialutgåva

Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition

  Art.nr: 1016504
 • Joy-Con kontroll
 • Mario-inspirerad design
 • Tre olika spellägen
 • Skärmskydd inkluderat

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nintendo Switch Mario Red & Blue är en specialutgåva av Nintendo Switch med distinkta röda och blåa färger för att hedra Marios ikoniska klädsel. I den här unika specialutgåvan medföljer det flera tillbehör som går i stil med den berömda Mario-klädseln. Paketet innehåller röda Joy-Con-kontroller med blå Joy-Con straps , ett blått Joy-Con Grip, en röd Nintendo Switch dockningsstation och en röd Nintendo Switch-konsol

Dessutom innehåller paketet en snygg Mario Red & Blue Edition-väska och ett skärmskydd som hjälper till att skydda din Nintendo Switch när du reser genom Warp Pipes eller är ute på äventyr.

Joy-Con

Nintendo Switch har två handkontroller, en på varje sida av konsolen, som fungerar tillsammans. Handkontrollerna heter Joy-Con. Om du för samman två Joy-Con med ett Joy-Con Grip så fungerar enheten som en traditionell handkontroll. Utan Joy-Con grip fungerar varje Joy-Con som fristående, fullt fungerande, handkontroller.

Spela hur du vill

Det finns tre olika spellägen, TV-läge, tablet-läge och handheld-läge. I TV-läget placerar du Nintendo Switch-konsolen i Nintendo Switch Dock, koppla sedan in HDMI-kabeln i TV:n och du är nu redo att spela. Enkelt och smidigt.

Tablet-läget fäller du ut det inbyggda stället på baksidan Nintendo Switch-konsolen och spelar sedan spelet på den inbyggda skärmen. Det här alternativ av spelläge är väldigt effektivt när du är på resande fot utan tillgång till en TV-skärm. Dessutom kan till och med två personer spela tillsammans genom att använda en varsin Joy-Con.

Det tredje och sista läget, handheld, så fäster du en Joy-Con på var sida om Nintendo Switch-konsolen och kan spela varsomhelst och närsomhelst på den inbyggda 6,2"-skärmen. Ett smidigt val om man är på språng.

I förpackningen

 • Nintendo Switch (spelkonsol)
 • Mario Red & Blue-väska
 • Joy-Con (R)
 • Joy-Con (L)
 • Joy-Con Strap (2 st)
 • Joy-Con Grip
 • HDMI-kabel
 • Nintendo Switch AC adapter

1016504 1016504 Nintendo Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition 210207 Nintendo Switch Mario Red & Blue är en specialutgåva av Nintendo Switch med distinkta röda och blåa färger för att hedra Marios ikoniska klädsel. I den här unika specialutgåvan medföljer det flera tillbehör som går i stil med den berömda Mario-klädseln. Paketet innehåller röda Joy-Con-kontroller med blå Joy-Con straps , ett blått Joy-Con Grip, en röd Nintendo Switch dockningsstation och en röd Nintendo Switch-konsolDessutom innehåller paketet en snygg Mario Red & Blue Edition-väska och ett skärmskydd som hjälper till att skydda din Nintendo Switch när du reser genom Warp Pipes eller är ute på äventyr.Joy-ConNintendo Switch har två handkontroller, en på varje sida av konsolen, som fungerar tillsammans. Handkontrollerna heter Joy-Con. Om du för samman två Joy-Con med ett Joy-Con Grip så fungerar enheten som en traditionell handkontroll. Utan Joy-Con grip fungerar varje Joy-Con som fristående, fullt fungerande, handkontroller. Spela hur du villDet finns tre olika spellägen, TV-läge, tablet-läge och handheld-läge. I TV-läget placerar du Nintendo Switch-konsolen i Nintendo Switch Dock, koppla sedan in HDMI-kabeln i TV:n och du är nu redo att spela. Enkelt och smidigt.Tablet-läget fäller du ut det inbyggda stället på baksidan Nintendo Switch-konsolen och spelar sedan spelet på den inbyggda skärmen. Det här alternativ av spelläge är väldigt effektivt när du är på resande fot utan tillgång till en TV-skärm. Dessutom kan till och med två personer spela tillsammans genom att använda en varsin Joy-Con.Det tredje och sista läget, handheld, så fäster du en Joy-Con på var sida om Nintendo Switch-konsolen och kan spela varsomhelst och närsomhelst på den inbyggda 6,2"-skärmen. Ett smidigt val om man är på språng.I förpackningenNintendo Switch (spelkonsol)Mario Red & Blue-väskaJoy-Con (R)Joy-Con (L)Joy-Con Strap (2 st)Joy-Con GripHDMI-kabelNintendo Switch AC adapter Nintendo konsol 3990 SEK 3990 NewCondition OnlineOnly
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo konsol