Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Pokémon Sword

Nintendo Pokémon Sword

  Art.nr: 1010500
  • Äventyr, Rollspel
  • 1 Spelare (Multiplayer Online)
  • PEGI 7

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

I Pokémon Sword välkomnas du till Galar-regionen som är proppfull med nya Pokémon att fånga, nya gym att besöka och utmaningen att bli Pokémon-mästare än en gång.

För att bli Pokémon-mästare måste du utmana och besegra ett antal gym i Galar. Varje gym har självfallet en en duktig ledare. En av ledarna heter Nessa och är expert på vatten-Pokémon.

I spelläget Max Raid Battles möter du gigantiska och jättestarka Pokémons som kallas för "Dynamax Pokémon". I MRB-spelläget kan du samarbeta med upp till 3 andra tränare (online eller offline) för att utmana vilda Dynamax-Pokémons.

Dynamax är något som är unikt för vissa platser runt om i Galar-regionen. I de fallen du lyckas besegra en Dynamax får alla som va med kasta en Pokéboll för att försöka fånga den Dynamax Pokémon som man precis besegrat.

1010500 Nintendo Nintendo Pokémon Sword 211099 I Pokémon Sword välkomnas du till Galar-regionen som är proppfull med nya Pokémon att fånga, nya gym att besöka och utmaningen att bli Pokémon-mästare än en gång. För att bli Pokémon-mästare måste du utmana och besegra ett antal gym i Galar. Varje gym har självfallet en en duktig ledare. En av ledarna heter Nessa och är expert på vatten-Pokémon. I spelläget Max Raid Battles möter du gigantiska och jättestarka Pokémons som kallas för "Dynamax Pokémon". I MRB-spelläget kan du samarbeta med upp till 3 andra tränare (online eller offline) för att utmana vilda Dynamax-Pokémons. Dynamax är något som är unikt för vissa platser runt om i Galar-regionen. I de fallen du lyckas besegra en Dynamax får alla som va med kasta en Pokéboll för att försöka fånga den Dynamax Pokémon som man precis besegrat. Nintendo spel 4 1 589 SEK 589 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo spel