Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ring Fit Adventure - kom i form på ett lekfullt sätt

Nintendo Ring Fit Adventure

  Art.nr: 1011335
  • Genre: Äventyr, hälsa och välmående
  • 1 spelare
  • PEGI: 7
799:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ring Fit Adventure är ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser.

När du springer, går eller joggar på stället så är det på detta vis du för din karaktär framåt i spelet. Om du vrider på Ring-Con eller klämmer på den så omvandlas detta till attacker i spelvärlden. Om detta spelas dagligen tränas olika delar av kroppen och träning blir roligt! Det finns även en rad olika minispel och rutiner för träning som är både underhållande och roligt oavsett om du är nybörjare på fitness eller inte.

Olika spellägen

Det finns även tre olika spellägen som kallas Simple, Sets och Silent. 

  • Simple gör att du själv kan välja övningar att fokusera på om du vill träna en viss del av kroppen och tävla mot dig själv! Spelet håller koll på ditt personbästa!
  • Set ger dig valmöjligheter till olika övningar som satts ihop för att träna flera specifika delar av din kropp. Det är perfekt i de fall man kanske vill fokusera lite extra på benövningar eller kanske ryggövningar. 
  • Silent är till för den som inte vill störa grannen när man tränar. I detta läget så tas övningar fram som gör att det inte låter för mycket när du kommer i form.