Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Super Mario 3D All-Stars

Nintendo Super Mario 3D All-Stars

  Art.nr: 1014400
  • Upp till 2 spelare
  • Plattform, action
  • PEGI 7
  • Max 1 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Köp den ultimata samlingen av Super Mario 3D till Nintendo Switch. I Super Mario 3D All-Stars får du uppdaterade versioner med högre upplösning av Marios tre största äventyr - Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Spela de tre klassiska spelen hemma eller på språng - allt i ett paket på Nintendo Switch.

Super Mario 64

Upplev Marios fantastiska 3D-debut i Super Mario 64. Med ett tidslöst kontrollschema som använts i alla 3D Mario-spel sedan dess får du en garanterat bra spelupplevelse. Hoppa från väggar, gör en backflip och utforska de många tavlorna i Prinsessan Peachs slott och samla på Power Stars för att sätta stopp för Bowser!

Super Mario Sunshine

Dags att dra till beachen! Mario reser till den vackra Delfino-ön för en tropisk semester med sina vänner. Väl där upptäcker han att han måste sätta stopp för en lömsk skuggfigur med hjälp av sin vän och vattenpump F.L.U.D.D. som gör det möjligt för Mario att resa mellan världar på olika unika sätt.

Super Mario Galaxy

Mario drar iväg på ett intergalaktiskt äventyr för att hjälpa Rosalina och Prinsessan Peach från Bowsers astronomiskt onda planer. Hoppa från planet till planet och utmana gravitationen. Du kan välja mellan att styra med motion control eller ge en Joy-Con till en vän i Co-Star Mode!

1014400 1014400 Nintendo Nintendo Super Mario 3D All-Stars 211144 Köp den ultimata samlingen av Super Mario 3D till Nintendo Switch. I Super Mario 3D All-Stars får du uppdaterade versioner med högre upplösning av Marios tre största äventyr - Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Spela de tre klassiska spelen hemma eller på språng - allt i ett paket på Nintendo Switch.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Super Mario 64Upplev Marios fantastiska 3D-debut i Super Mario 64. Med ett tidslöst kontrollschema som använts i alla 3D Mario-spel sedan dess får du en garanterat bra spelupplevelse. Hoppa från väggar, gör en backflip och utforska de många tavlorna i Prinsessan Peachs slott och samla på Power Stars för att sätta stopp för Bowser!Super Mario SunshineDags att dra till beachen! Mario reser till den vackra Delfino-ön för en tropisk semester med sina vänner. Väl där upptäcker han att han måste sätta stopp för en lömsk skuggfigur med hjälp av sin vän och vattenpump F.L.U.D.D. som gör det möjligt för Mario att resa mellan världar på olika unika sätt.Super Mario GalaxyMario drar iväg på ett intergalaktiskt äventyr för att hjälpa Rosalina och Prinsessan Peach från Bowsers astronomiskt onda planer. Hoppa från planet till planet och utmana gravitationen. Du kan välja mellan att styra med motion control eller ge en Joy-Con till en vän i Co-Star Mode! Nintendo spel 4,5 6 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo spel