Super Mario Party

Nintendo Super Mario Party

  Art.nr: 1004909
 • Genre: Party
 • Spelare: 1-4 (lokalt)
 • PEGI 3

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det vanliga brädspelsupplägget har fått en uppgradering med djupare strategiska element såsom specifika tärningar för varje karaktär. Spelet introducerar även helt nya sätt att spela, inklusive minispel som endast kan spelas med Joy-Con och helt nya spellägen som passar både vänner och familj.

I Super Mario Party turas fyra spelare om att gå på spelplanen i jakten på stjärnor. Det går även att para ihop två Nintendo Switch-konsoler för dynamiska spelsätt såsom det helt nya Toad's Rec Room. Nya spellägen och nya minispel blandas med det välkända brädspelsupplägget och nu går det att spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

 • Mario Party: det välkända originalläget fast med nya element som karaktärstärningar, partysystem och nya banor att utforska.
 • Toad's Rec Room: ett nytt dynamiskt spelläge där två Nintendo Switch-konsoler används.
 • Spela en mot en på flera olika sätt i 80 nya minispel.
 • Snabba och roliga skicklighetsbaserade minispel där Joy-Con används på varierande sätt.

Komplettera ditt köp

(4 st)
 • Passar Nintendo Switch
 • HD rumble
 • 2 st Joy-Con straps

799:-

1004909 Nintendo Nintendo Super Mario Party 211071 Det vanliga brädspelsupplägget har fått en uppgradering med djupare strategiska element såsom specifika tärningar för varje karaktär. Spelet introducerar även helt nya sätt att spela, inklusive minispel som endast kan spelas med Joy-Con och helt nya spellägen som passar både vänner och familj. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I Super Mario Party turas fyra spelare om att gå på spelplanen i jakten på stjärnor. Det går även att para ihop två Nintendo Switch-konsoler för dynamiska spelsätt såsom det helt nya Toad's Rec Room. Nya spellägen och nya minispel blandas med det välkända brädspelsupplägget och nu går det att spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst! Mario Party: det välkända originalläget fast med nya element som karaktärstärningar, partysystem och nya banor att utforska.Toad's Rec Room: ett nytt dynamiskt spelläge där två Nintendo Switch-konsoler används.Spela en mot en på flera olika sätt i 80 nya minispel.Snabba och roliga skicklighetsbaserade minispel där Joy-Con används på varierande sätt. Nintendo spel 5 1 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo spel