Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös handkontroll till NES & SNES Classic

My Arcade SNES Classic Super Gamepad

  Art.nr: 248837
  • Spela upp till 9 meter från konsolen
  • Kompatibel med Wii och Wii U
  • 75 timmars speltid med 2 st AAA-batterier
  • Greppvänlig och ergonomisk design
  • Hemknapp för enkel åtkomst till spelmeny

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya trådlösa handkontrollen Super GamePad gör det ännu roligare och framförallt lättare som det var tänkt att använda din nyare eller äldre konsol. Denna handkontroll är kompatibel med både nyare SNES- och även NES Classic men i uppdaterat utförande här då du får extra knappar på ovansidan som ger dig extra kontroll och funktionalitet när du ansluter den till Nintendo Wii eller Wii U.

Flertalet spel på Nintendo är anpassade för flera spelare och du kan känna dig trygg i trådlösheten vid fartfyllda kamper då den presterar med perfektion och direkt respons upp till nio meter från din konsol. Du får en bekväm handkontroll som är enkel att installera då du bara ansluter den trådlösa adaptern i kontrollporten i din konsol, petar i två AAA-batterier och du får smidighet och speltid som varar i upp till 75 timmar på ett par batterier.

248837 My Arcade My Arcade SNES Classic Super Gamepad DGUN-2960 Nya trådlösa handkontrollen Super GamePad gör det ännu roligare och framförallt lättare som det var tänkt att använda din nyare eller äldre konsol. Denna handkontroll är kompatibel med både nyare SNES- och även NES Classic men i uppdaterat utförande här då du får extra knappar på ovansidan som ger dig extra kontroll och funktionalitet när du ansluter den till Nintendo Wii eller Wii U. Flertalet spel på Nintendo är anpassade för flera spelare och du kan känna dig trygg i trådlösheten vid fartfyllda kamper då den presterar med perfektion och direkt respons upp till nio meter från din konsol. Du får en bekväm handkontroll som är enkel att installera då du bara ansluter den trådlösa adaptern i kontrollporten i din konsol, petar i två AAA-batterier och du får smidighet och speltid som varar i upp till 75 timmar på ett par batterier. Nintendo tillbehör 5 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo tillbehör