Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Joy-Con handkontrollsgrepp med laddningsfunktion

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip

  Art.nr: 241662
 • Handkontrollsgrepp
 • Förbättrar din precision
 • Ladda medan du spelar
 • Passar Nintendo Switch

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Handkontrollsgrepp för Nintendo Switch som smidigt kombinerar vänster och höger kontroll till en större, stabilare kontroll. En fördel att kopplapå de två Joy-Con handkontrollerna är att du får bättre precision i de spelen som kräver det. Dessutom är Joy-Con Charging Grip ett smart handkontrollsgrep som har möjlighet att ladda batterierna i Joy-Con handkontrollerna samtidigt som du spelar. Du behöver därför inte oroa dig att missa viktig speltid.

* Joy-Con handkontroller säljs separat.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Passar Nintendo Switch
 • HD rumble
 • 2 st Joy-Con straps

799:-

241662 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip 212006-00 Handkontrollsgrepp för Nintendo Switch som smidigt kombinerar vänster och höger kontroll till en större, stabilare kontroll. En fördel att kopplapå de två Joy-Con handkontrollerna är att du får bättre precision i de spelen som kräver det. Dessutom är Joy-Con Charging Grip ett smart handkontrollsgrep som har möjlighet att ladda batterierna i Joy-Con handkontrollerna samtidigt som du spelar. Du behöver därför inte oroa dig att missa viktig speltid. * Joy-Con handkontroller säljs separat. Nintendo tillbehör 5 1 329 SEK 329 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo tillbehör