Joy-Con handkontroller till Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Blue

  Art.nr: 241650
 • Passar Nintendo Switch
 • HD rumble
 • 2 st Joy-Con straps
 • Vänster och höger handkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis. 

Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll.

HD-rumble funktion

Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna.

Innehåller:

 • Joy-Con (R) Blue
 • Joy-Con (L) Neon Red
 • Joy-Con Wrist straps
*Joy-Con Grip säljs separat.

joy-con
241650 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Blue 212002 Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis.  Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll. HD-rumble funktion Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna. Innehåller: Joy-Con (R) BlueJoy-Con (L) Neon Red Joy-Con Wrist straps*Joy-Con Grip säljs separat. Nintendo tillbehör 5 4 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo tillbehör