Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Joy-Con handkontroller till Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Neon Blue

  Art.nr: 241650
 • Passar Nintendo Switch
 • HD rumble
 • 2 st Joy-Con straps
 • Vänster och höger handkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis. 

Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll.

HD-rumble funktion

Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna.

Innehåller:

 • Joy-Con (R) Neon Blue
 • Joy-Con (L) Neon Red
 • Joy-Con Wrist straps
*Joy-Con Grip säljs separat.

joy-con
241650 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Neon Blue 212002 Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis.  Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll. HD-rumble funktion Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna. Innehåller: Joy-Con (R) Neon BlueJoy-Con (L) Neon Red Joy-Con Wrist straps*Joy-Con Grip säljs separat. Nintendo tillbehör 5 4 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo tillbehör