Två stycken racingrattar till ditt Nintendo Switch

Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels

  Art.nr: 1002727
  • 2 st rattar
  • För Nintendo Switch
  • Alla knappar är tillgängliga
  • Lättviktig design
  • Enkla att använda

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels är två stycken rattar till ditt Nintendo Switch, sätt i dina kontroller i rattarna och få en mer verklig racingupplevelse. All knappar på kontrollerna fortsätter även att vara tillgängliga, och ratten har dessutom en lättviktig design.

Trust GXT 1228 är perfekt om du vill köra race med en kompis, båda rattarna är kompatibla med både vänster och höger kontroll. De är väldigt enkla att använda, det är bara att sätta in kontrollen i ratten och börja spela.

1002727 Trust Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels 22370 Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels är två stycken rattar till ditt Nintendo Switch, sätt i dina kontroller i rattarna och få en mer verklig racingupplevelse. All knappar på kontrollerna fortsätter även att vara tillgängliga, och ratten har dessutom en lättviktig design. Trust GXT 1228 är perfekt om du vill köra race med en kompis, båda rattarna är kompatibla med både vänster och höger kontroll. De är väldigt enkla att använda, det är bara att sätta in kontrollen i ratten och börja spela. Nintendo tillbehör 4,7 3 139 SEK 139 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo tillbehör