Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Mjukt & skyddande fodral för Nintendo Switch Lite

Trust GXT1240 TADOR SOFTCASE SWITCHLITE

  Art.nr: 1015685
  • För Nintendo Switch Lite
  • Skyddande fodral
  • Dragkedja
  • Extra förvaring
  • Mått 230 x 125 x 20mm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Trust GXT1240 TADOR fodral skyddar du din Nintendo Switch Lite mjukt och säkert. Den är utrustad med extra fakc så du enkelt och smidigt kan förvara spel och tillbehör till din konsol. Med sin praktiska design stänger den ute både damm och smuts så du inte behöver oroa dig för din konsol om den blir smutsig. 

Extra förvaring

Med detta smidiga fodral för Nintendo Switch Lite har du extra förvaring för dina spel, microSD-kort, laddare och kablar. Samla ditt Switch och dina tillbehör på ett och samma ställe och ha koll på vart allt är, dessutom blir det mycket smidigare att transportera spelet om du är på språng.

1015685 1015685 Trust Trust GXT1240 TADOR SOFTCASE SWITCHLITE 23738 Med Trust GXT1240 TADOR fodral skyddar du din Nintendo Switch Lite mjukt och säkert. Den är utrustad med extra fakc så du enkelt och smidigt kan förvara spel och tillbehör till din konsol. Med sin praktiska design stänger den ute både damm och smuts så du inte behöver oroa dig för din konsol om den blir smutsig. Extra förvaringMed detta smidiga fodral för Nintendo Switch Lite har du extra förvaring för dina spel, microSD-kort, laddare och kablar. Samla ditt Switch och dina tillbehör på ett och samma ställe och ha koll på vart allt är, dessutom blir det mycket smidigare att transportera spelet om du är på språng. Nintendo tillbehör 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Nintendo
  4. Nintendo tillbehör