Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Fodral för Nintendo Switch Lite & skärmskydd i härdat glas

Trust GXT1241 TIDOR XL SWITCH LITE PACK

  Art.nr: 1015684
 • För Nintendo Switch Lite
 • Skärmskydd i härdat glas
 • Förvaring för dina spel
 • In-Ear hörlurar
 • Putsduk

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT1241 Tidor XL för Nintendo Switch Lite är ett fodral med flera olika tillbehör som hjälper dig hålla koll på vart dina spel är men även skyddar dem och din konsol. Det stöttåliga fodralet håller din konsol säker och med skärmskyddet i härdat glas som medföljer blir din konsol mer skyddad. Dessutom medföljer det ett par In-Ear hörlurar så du kan fokusera på spelat och slippa störande ljud från omgivningen.

Spela vart du än är

Det som är så smidigt med GXT1241 TIDOR XL Switch är att du får med så otrloligt mycket till ditt Nintendo Switch Lite som gör det mycket enklare att hålla reda på ditt spel och tillbehör. Dy får ett stöttåligt fodra som inkluderar skärmskydd, putsduk, hörlurar och en liten ask för dina spel. All dessa små finesser som följer med gör det enklare att transportera spelet och spela hos en vän, när du reser eller helt enkelt ha koll på vart allt är. 

Inkluderat 

 • Fodral
 • Hörlurar med 3 öronproppar
 • Skärmskydd i härdat glas
 • Rengöringstrasa
 • Spelkortsförvaringslåda

1015684 1015684 Trust Trust GXT1241 TIDOR XL SWITCH LITE PACK 23739 Trust GXT1241 Tidor XL för Nintendo Switch Lite är ett fodral med flera olika tillbehör som hjälper dig hålla koll på vart dina spel är men även skyddar dem och din konsol. Det stöttåliga fodralet håller din konsol säker och med skärmskyddet i härdat glas som medföljer blir din konsol mer skyddad. Dessutom medföljer det ett par In-Ear hörlurar så du kan fokusera på spelat och slippa störande ljud från omgivningen.Spela vart du än ärDet som är så smidigt med GXT1241 TIDOR XL Switch är att du får med så otrloligt mycket till ditt Nintendo Switch Lite som gör det mycket enklare att hålla reda på ditt spel och tillbehör. Dy får ett stöttåligt fodra som inkluderar skärmskydd, putsduk, hörlurar och en liten ask för dina spel. All dessa små finesser som följer med gör det enklare att transportera spelet och spela hos en vän, när du reser eller helt enkelt ha koll på vart allt är. Inkluderat FodralHörlurar med 3 öronpropparSkärmskydd i härdat glas RengöringstrasaSpelkortsförvaringslåda Nintendo tillbehör 229 SEK 229 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Nintendo
 4. Nintendo tillbehör