Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spela Pac Man på traditionellt vis

My Arcade Micro Player PAC-MAN Retro

  Art.nr: 1011868
  • 2,75" färgdisplay
  • Löstagbar joystick
  • Volymkontroll
  • Hörlursuttag
  • 17,1 cm hög

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Spelet Pac Man släpptes första gången 1980 och nu kan du 40 år efter spela det på denna kompakta arkadmaskin. Jaga spöken, ät upp frukten och klara bana efter bana.

Den har bilder på sig som ser ut som originalbilderna på maskinen från 1980 och en 2,75 tum stor färgskärm. Denna maskinen är perfekt att ha i gamingrummet, på kontoret eller bara i som prydnad eller utställnings-pryl.

Pac Man drivs med fyra stycken AA-batterier (medföljer ej) eller via en Micro-USB-kabel (medföljer ej) . 

Pac Man Arcade
1011868 My Arcade My Arcade Micro Player PAC-MAN Retro DGUNL-3220 Spelet Pac Man släpptes första gången 1980 och nu kan du 40 år efter spela det på denna kompakta arkadmaskin. Jaga spöken, ät upp frukten och klara bana efter bana. Den har bilder på sig som ser ut som originalbilderna på maskinen från 1980 och en 2,75 tum stor färgskärm. Denna maskinen är perfekt att ha i gamingrummet, på kontoret eller bara i som prydnad eller utställnings-pryl. Pac Man drivs med fyra stycken AA-batterier (medföljer ej) eller via en Micro-USB-kabel (medföljer ej) .  Övrigt 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Övrigt