Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

PlayStation 4 Pro 1TB med Marvel's Spider-Man

Sony Playstation 4 Pro 1TB + Spider-Man

  Art.nr: 1004743
 • 4K och HDR-färger
 • DualShock 4 handkontroll
 • 1 TB hårddisk
 • Marvel's Spider-Man
 • PEGI 16

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter.

 • Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)
 • Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.
 • Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.
 • 1st DualShock 4-handkontroll ingår

Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer.

Tack vare 4K-stödet får PS4-spelen en otrolig visuell skärpa och den ger en helt otrolig detaljrikedom. Detta blir möjligt på grund av samarbetet mellan 4K och HDR-färger. 

Specifikation

 • PlayStation 4 Pro konsol
 • 1st DualShock 4 handkontroll
 • Headset
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel för laddning av handkontroll
 • Nätsladd
 • Snabbstartsguide

Marvel's Spider-Man

Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games och Marvel har samarbetat för att skapa ett helt nytt och unikt Spider-Man-äventyr. Detta är inte Spider-Man som någon har sett tidigare. Detta är en rutinerad Peter Parker som är mer erfaren och mästerlig i kampen mot brottsligheten i New York City. Samtidigt kämpar han för att balansera sitt kaotiska personliga liv och karriär medan miljoner av New Yorkers öde vilar på hans axlar.

Det har gått åtta år sedan Peter Parker blev den brottsbekämpande Spider-Man vi alla känner till. Känn den fulla kraften hos en nu mer erfaren Spider-Man med mer utökad improvisation, dynamisk akrobatik och en mästare på parkour. Spider-Man är inte längre en nybörjare utan en fullfjädrad brottsbekämpare. Ta del av det mest episka Spider-Man spelet du någonsin spelat.

Specifikationer

 • 1 spelare
 • PEGI 16
 • Marvels Spider-Man nedladdningskod
Sony Sony Playstation 4 Pro 1TB + Spider-Man 1017445 Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter. Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.1st DualShock 4-handkontroll ingår Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer. Tack vare 4K-stödet får PS4-spelen en otrolig visuell skärpa och den ger en helt otrolig detaljrikedom. Detta blir möjligt på grund av samarbetet mellan 4K och HDR-färger.  Specifikation PlayStation 4 Pro konsol1st DualShock 4 handkontrollHeadsetHDMI-kabelUSB-kabel för laddning av handkontrollNätsladdSnabbstartsguide Marvel's Spider-Man Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games och Marvel har samarbetat för att skapa ett helt nytt och unikt Spider-Man-äventyr. Detta är inte Spider-Man som någon har sett tidigare. Detta är en rutinerad Peter Parker som är mer erfaren och mästerlig i kampen mot brottsligheten i New York City. Samtidigt kämpar han för att balansera sitt kaotiska personliga liv och karriär medan miljoner av New Yorkers öde vilar på hans axlar. Det har gått åtta år sedan Peter Parker blev den brottsbekämpande Spider-Man vi alla känner till. Känn den fulla kraften hos en nu mer erfaren Spider-Man med mer utökad improvisation, dynamisk akrobatik och en mästare på parkour. Spider-Man är inte längre en nybörjare utan en fullfjädrad brottsbekämpare. Ta del av det mest episka Spider-Man spelet du någonsin spelat. Specifikationer 1 spelarePEGI 16Marvels Spider-Man nedladdningskod Konsol 5 1 4190 SEK 4190 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spel & konsol
 3. PlayStation
 4. Konsol