PlayStation 4 Slim 1TB med Crash Team Racing och Ratchet & Clank

Sony Playstation 4 1TB+Crash Team Racing+Ratchet & Clank

  Art.nr: 1009624
 • Häpnadsväckande HDR-grafik
 • Favoritappar för underhållning
 • DualShock 4-handkontroll
 • Crash Team Racing
 • Ratchet & Clank

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren.

 • Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.
 • Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.
 • Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp med alternativ på 1 TB lagringsutrymme.
 • Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.
 • 1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår 

Oöverträffad kontroll

De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin.

Share Play

Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet.

Crash Team Racing

Crash sitter återigen i förarsätet! Bränn gummi som aldrig förr i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Det här är den autentiska Crash Team Racing-upplevelsen plus mycket mer. Remastrad och nitroboostad till max.

Ratchet & Clank

Följ med Ratchet och Clank på ett episkt äventyr fyllt med spänning och hisnande action.

Titta även på

(0 st)
 • Kraftfullare än någonsin
 • 4K och HDR-färger
 • DualShock 4 handkontroll

4 290:-

Titta även på

(0 st)
 • Kraftfullare än någonsin
 • 4K och HDR-färger
 • DualShock 4 handkontroll

4 290:-

1009624 Sony Sony Playstation 4 1TB+Crash Team Racing+Ratchet & Clank CUH-7216BB02S Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp med alternativ på 1 TB lagringsutrymme.Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår  Oöverträffad kontroll De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin. Share Play Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet. Crash Team Racing Crash sitter återigen i förarsätet! Bränn gummi som aldrig förr i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Det här är den autentiska Crash Team Racing-upplevelsen plus mycket mer. Remastrad och nitroboostad till max. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ratchet & Clank Följ med Ratchet och Clank på ett episkt äventyr fyllt med spänning och hisnande action. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PlayStation konsol 5 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation konsol