Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

PlayStation 4 Pro 1TB med Red Dead Redemption 2

Sony Playstation 4 Pro 1TB + Red Dead Redemption 2

  Art.nr: 1004831
 • Action/Äventyr
 • PEGI 18
 • 4K och HDR-färger
 • 1 TB hårddisk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter.

 • Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)
 • Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.
 • Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.
 • 1st DualShock 4-handkontroll ingår

Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är äntligen här! Spelet är skapat av Rockstar Games som har gjort Grand Theft Auto-serien och Red Dead Redemption. Red Dead Redemption 2 en episk berättelse om livet i USA:s obarmhärtiga land. Spelets stora och stämningsfulla värld kommer också att lägga grunden för en helt ny online multiplayer-upplevelse.

Skapa din egna väg genom Amerika

Historien utspelar sig i Amerika år 1899. Det är slutet på vilda västerns tidsepok. Efter att ett rån går fel i den västra staden Blackwater, är huvudpersonen Arthur Morgan och Van der Linde-gänget tvungna att fly. Med federala agenter och de bästa prisjägarna i landet som är hack i häl så måste gänget råna, stjäla och kämpa sig över det kalla och hårda Amerikanska hjärtat för att överleva. 

Eftersom inre strider hotar att splittra Van der Linde-gänget från varandra, måste Arthur välja mellan att gå sin egna väg eller gänget som har varit med honom ifrån början.

Titta även på

(0 st)
 • 5TB 3,5-tum
 • USB 3.0 (USB 2.0-kompatibel)
 • Överföringshastighet: 5 Gbit/s

1 249:-

Titta även på

(0 st)
 • 5TB 3,5-tum
 • USB 3.0 (USB 2.0-kompatibel)
 • Överföringshastighet: 5 Gbit/s

1 249:-

Sony Sony Playstation 4 Pro 1TB + Red Dead Redemption 2 9760511 Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter. Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.1st DualShock 4-handkontroll ingår Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer. Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 är äntligen här! Spelet är skapat av Rockstar Games som har gjort Grand Theft Auto-serien och Red Dead Redemption. Red Dead Redemption 2 en episk berättelse om livet i USA:s obarmhärtiga land. Spelets stora och stämningsfulla värld kommer också att lägga grunden för en helt ny online multiplayer-upplevelse. Skapa din egna väg genom Amerika Historien utspelar sig i Amerika år 1899. Det är slutet på vilda västerns tidsepok. Efter att ett rån går fel i den västra staden Blackwater, är huvudpersonen Arthur Morgan och Van der Linde-gänget tvungna att fly. Med federala agenter och de bästa prisjägarna i landet som är hack i häl så måste gänget råna, stjäla och kämpa sig över det kalla och hårda Amerikanska hjärtat för att överleva. Eftersom inre strider hotar att splittra Van der Linde-gänget från varandra, måste Arthur välja mellan att gå sin egna väg eller gänget som har varit med honom ifrån början. PlayStation konsol 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation konsol