Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Playstation 4 Slim 1TB inklusive FIFA 20

Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 20

  Art.nr: 1009684
 • Häpnadsväckande HDR-grafik
 • Favoritappar för underhållning
 • DualShock 4-handkontroll
 • FIFA 20 medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren.

 • Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.
 • Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.
 • Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp på 1 TB lagringsutrymme.
 • Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.
 • 1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår 

Oöverträffad kontroll

De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin.

Share Play

Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet.

Fjärrspel

Strömma spel till din dator (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter över ditt trådlösa hemnätverk – du är inte längre förvisad till TV:n.

FIFA 20

FIFA 20 kombinerar proffsfotboll och realistisk streetfotboll. FIFA 20 innehåller en del  innovationer: Fotbollsintelligens tar spelrealismen till nya höjder.Världens mest prestigefyllda turneringar för klubbar: UEFA Champions League, Europa League och Super Cup väcks till liv igen i FIFA 20 tack vare autentiska UEFA-inslag som till exempel officiella tv-sändningar, matchdräktsemblem, matchbollar och pokaler. Allt detta hittar du i en rad olika spellägen som till exempel FIFA 20 Ultimate Team, karriärläget och ett fristående Champions League-läge

FIFA 20

Fotbollen går tillbaka till sina rötter i VOLTA. Upplev all den realistiska kultur, kreativitet och flärd som förknippas med streetfotboll. Bygg upp din karaktär, välj de snyggaste kläderna och visa upp dig på streetfotbollsplaner runt om i världen..

1009684 Sony Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 20 9975106 Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren. Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp på 1 TB lagringsutrymme.Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår  Oöverträffad kontroll De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin. Share Play Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet. Fjärrspel Strömma spel till din dator (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter över ditt trådlösa hemnätverk – du är inte längre förvisad till TV:n. FIFA 20 FIFA 20 kombinerar proffsfotboll och realistisk streetfotboll. FIFA 20 innehåller en del  innovationer: Fotbollsintelligens tar spelrealismen till nya höjder.Världens mest prestigefyllda turneringar för klubbar: UEFA Champions League, Europa League och Super Cup väcks till liv igen i FIFA 20 tack vare autentiska UEFA-inslag som till exempel officiella tv-sändningar, matchdräktsemblem, matchbollar och pokaler. Allt detta hittar du i en rad olika spellägen som till exempel FIFA 20 Ultimate Team, karriärläget och ett fristående Champions League-läge Fotbollen går tillbaka till sina rötter i VOLTA. Upplev all den realistiska kultur, kreativitet och flärd som förknippas med streetfotboll. Bygg upp din karaktär, välj de snyggaste kläderna och visa upp dig på streetfotbollsplaner runt om i världen.. PlayStation konsol 5 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation konsol