Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

PlayStation 4 Slim 500GB inklusive Fortnite Neo Versa Bundle

Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite

  Art.nr: 1009633
 • Häpnadsväckande HDR-grafik
 • Favoritappar för underhållning
 • DualShock 4-handkontroll
 • Fortnite Neo Versa Bundle

Kombinera med

Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite
Produkt du tittar på: PlayStation 4 Slim 500GB inklusive Fortnite Neo Versa Bundle

3 489:-


 • Pris: 4 866:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren.

Neo Versa Bundle

 • Epic Neo Versa Outfit (endast tillgängligt i Battle Royale och Creative Mode) 
 • Epic Neo Phrenzy Back Bling (endast tillgängligt i Battle Royale och Creative Mode) 
 • 2,000 V-Bucks 
 • Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.
 • Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.
 • Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp med alternativ på 500 GB lagringsutrymme.
 • Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.
 • 1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår 

Oöverträffad kontroll

De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin.

Share Play

Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet.

Fjärrspel

Strömma spel till din dator (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter över ditt trådlösa hemnätverk – du är inte längre förvisad till TV:n.

1009633 Sony Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite 9940609 Upplev en elegantare, mindre PS4 med en fantastisk spelprestanda som alltid finns där för spelaren. Neo Versa Bundle Epic Neo Versa Outfit (endast tillgängligt i Battle Royale och Creative Mode) Epic Neo Phrenzy Back Bling (endast tillgängligt i Battle Royale och Creative Mode) 2,000 V-Bucks  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Upplev de otroligt livfulla och starka färgerna med häpnadsväckande HDR-grafik.Ordna dina spel och appar och dela med dig med vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.Spara dina spel, appar, skärmbilder och videoklipp med alternativ på 500 GB lagringsutrymme.Alla de bästa TV-programmen, filmerna och mycket mer från dina favoritappar för underhållning.1 st DUALSHOCK 4-handkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel och nätsladd ingår  Oöverträffad kontroll De trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollerna har uppdaterats med ett nytt utseende och en ny känsla, inklusive en mer synlig och färgstark lampskena så att du har mer av spelet i dina händer. Det är den mest ergonomiska och intuitiva PlayStation-kontrollen någonsin. Share Play Bjud in vänner att delta i ditt äventyr genom utmaningar med flera spelare eller låt dem ta över och spela i ditt ställe – även om de inte äger spelet. Fjärrspel Strömma spel till din dator (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter över ditt trådlösa hemnätverk – du är inte längre förvisad till TV:n. PlayStation konsol 4,8 4 3489 SEK 3489 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation konsol