Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
  • Action/RPG
  • PEGI 16
  • 1 spelare (flerspelarläge online)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Anthem utspelar sig på en planet där gudarna har lämnat planeten ofärdig och dess uråldriga teknologi är kvar. Onda makter jagar denna teknologin för att ta över planeten och det är upp till dig att stoppa det från att hända. Ge dig in i rollen som Freelancer - en elitsoldat som är utrustad med Javelin-exodräkter som gör att du kan ta dig an allt som kommer i din väg.

Skräddarsy din utrustning

Välj bland en arsenal av anpassningsbara exodräkter: Varje gång du träder in i världen som Freelancer får du välja en kraftfull Javelin-exodräkt – en rustning som utformats för att ge dess pilot otroliga offensiva och defensiva förmågor. Rör dig med otrolig hastighet, flyg med din ryggraket tvärsöver himlen eller simma ner djupt under vattenytan. När du spelar förbättrar du ständigt dina förmågor som Javelin-pilot samt din exodräkts stridsfärdigheter och rörelseförmåga.

Spela med dina vänner

Gå ihop med upp till tre andra spelare och skaffa högteknologiska, handgjorda, unika och kraftfulla exodräkter. Utforska vidsträckta ruiner, strid mot livsfarliga fiender och skaffa dig överjordiska föremål. Med varje uppdrag växer sig du och din exodräkt allt starkare. Strid mot farorna i en ständigt föränderlig värld. Res er enade för att bekämpa ondskan. 

Upptäck en öppen värld

Utforska en mystisk, farlig värld som hela tiden förändras: Frostbite-motorn ger Anthem ett storslaget utseende med en öppen värld som utvecklas, är oförutsägbar och hela tiden erbjuder nya faror och fiender. Anthem förändras och växer över tid – med nya berättelser, utmaningar och världsomvälvande händelser. Världen är både vacker och livsfarlig – och den utmanar dig strategiskt på varje ny expedition du ger dig ut på med ditt Freelancer-team.

1006978 PS4 PS4 Anthem 5030944121498 Anthem utspelar sig på en planet där gudarna har lämnat planeten ofärdig och dess uråldriga teknologi är kvar. Onda makter jagar denna teknologin för att ta över planeten och det är upp till dig att stoppa det från att hända. Ge dig in i rollen som Freelancer - en elitsoldat som är utrustad med Javelin-exodräkter som gör att du kan ta dig an allt som kommer i din väg. Skräddarsy din utrustning Välj bland en arsenal av anpassningsbara exodräkter: Varje gång du träder in i världen som Freelancer får du välja en kraftfull Javelin-exodräkt – en rustning som utformats för att ge dess pilot otroliga offensiva och defensiva förmågor. Rör dig med otrolig hastighet, flyg med din ryggraket tvärsöver himlen eller simma ner djupt under vattenytan. När du spelar förbättrar du ständigt dina förmågor som Javelin-pilot samt din exodräkts stridsfärdigheter och rörelseförmåga. Spela med dina vänner Gå ihop med upp till tre andra spelare och skaffa högteknologiska, handgjorda, unika och kraftfulla exodräkter. Utforska vidsträckta ruiner, strid mot livsfarliga fiender och skaffa dig överjordiska föremål. Med varje uppdrag växer sig du och din exodräkt allt starkare. Strid mot farorna i en ständigt föränderlig värld. Res er enade för att bekämpa ondskan.  Upptäck en öppen värld Utforska en mystisk, farlig värld som hela tiden förändras: Frostbite-motorn ger Anthem ett storslaget utseende med en öppen värld som utvecklas, är oförutsägbar och hela tiden erbjuder nya faror och fiender. Anthem förändras och växer över tid – med nya berättelser, utmaningar och världsomvälvande händelser. Världen är både vacker och livsfarlig – och den utmanar dig strategiskt på varje ny expedition du ger dig ut på med ditt Freelancer-team. PlayStation Spel 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel