Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Assassin's Creed Odyssey

PS4 Assassin's Creed Odyssey

  Art.nr: 1004882
  • 1 Spelare
  • Action
  • PEGI 18

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skriv din egen historia och upplev ett episkt äventyr i en värld där varje val du gör spelar roll. Utstött och dömd till döden av din familj så startar din resa som legosoldat till en legendarisk hjälte för att upptäcka ditt förflutna. Skapa din egna väg genom ett krigsdrabbat antika Grekland och välj hur historien ska utspela sig. Är du redo att bli en sann hjälte?

Skapa din egna berättelse

I Assasin's Creed Odyssey ges spelaren valet att forma sin hjälte till den krigaren man önskar. Genom att bygga upp relationer med olika karaktärer och beslut som görs längst vägen så är det du som har kontrollen över ditt egna öde. Skräddarsy din hjälte genom att anpassa din utrustning, vapen och speciella förmågor för din spelstil. 

Bli en grekisk hjälte

För första gången i Assassin’s Creed historia är det du som väljer vilken hjälte du vill vara genom din resa, Alexios eller Kassandra. Anpassa din utrustning, uppgradera dina förmågor och anpassa ditt skepp under vägen för att bli en grekisk hjälte.

Upptäck det antika Grekland

Du utforskar ett helt land fyllt av outforskade miljöer under Greklands guldålder, allt mellan snötäckta bergstoppar, vimlande städer och djupen av Egeiska havet. Oväntade möten med färgstarka personligheter blåser liv i berättelsen och du får möta hänsynslösa lönnmördare och många andra.

Ta dina strider till havs

Upptäck outforskad mark, hitta gömda skatter eller klyv dig igenom stora flottor till havs. Anpassa ditt skepp och vapnen till dina styrkor och rekrytera en besättning med unika egenskaper som passar din stridsstil.

Utkämpa storslagna krig

Visa prov på dina färdigheter som krigare och vänd striderna till din fördel under Peloponnesiska kriget. Ge dig in i konflikter mellan Sparta och Aten med över 300 krigare som möts. Har du det som krävs för att leda en armé till seger?

PS4 PS4 Assassin's Creed Odyssey 300100867 Skriv din egen historia och upplev ett episkt äventyr i en värld där varje val du gör spelar roll. Utstött och dömd till döden av din familj så startar din resa som legosoldat till en legendarisk hjälte för att upptäcka ditt förflutna. Skapa din egna väg genom ett krigsdrabbat antika Grekland och välj hur historien ska utspela sig. Är du redo att bli en sann hjälte? Skapa din egna berättelse I Assasin's Creed Odyssey ges spelaren valet att forma sin hjälte till den krigaren man önskar. Genom att bygga upp relationer med olika karaktärer och beslut som görs längst vägen så är det du som har kontrollen över ditt egna öde. Skräddarsy din hjälte genom att anpassa din utrustning, vapen och speciella förmågor för din spelstil.  Bli en grekisk hjälte För första gången i Assassin’s Creed historia är det du som väljer vilken hjälte du vill vara genom din resa, Alexios eller Kassandra. Anpassa din utrustning, uppgradera dina förmågor och anpassa ditt skepp under vägen för att bli en grekisk hjälte. Upptäck det antika Grekland Du utforskar ett helt land fyllt av outforskade miljöer under Greklands guldålder, allt mellan snötäckta bergstoppar, vimlande städer och djupen av Egeiska havet. Oväntade möten med färgstarka personligheter blåser liv i berättelsen och du får möta hänsynslösa lönnmördare och många andra. Ta dina strider till havs Upptäck outforskad mark, hitta gömda skatter eller klyv dig igenom stora flottor till havs. Anpassa ditt skepp och vapnen till dina styrkor och rekrytera en besättning med unika egenskaper som passar din stridsstil. Utkämpa storslagna krig Visa prov på dina färdigheter som krigare och vänd striderna till din fördel under Peloponnesiska kriget. Ge dig in i konflikter mellan Sparta och Aten med över 300 krigare som möts. Har du det som krävs för att leda en armé till seger? PlayStation Spel 289 SEK 289 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel